Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Always On

De manier van werken verandert en ontwikkelingen volgen zich snel op. Mobiele devices veranderen van handige gadgets naar middelen die werknemers in staat stellen om hun werk uit te voeren.

Hoe ga je als organisatie met deze ontwikkeling om? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers deze apparatuur op de juiste wijze gebruiken? Hoe ga je dit beheren en beveiligen? En hoe zorg je ervoor dat zij niet teruggrijpen naar oudere, tijdrovende apparaten, omdat zij simpelweg niet goed weten hoe en waarvoor de nieuwe mobiele devices gebruikt kunnen worden? Dit zijn allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen.

IT moet eenvoudiger

Voor gebruikers moet IT het altijd doen en zo eenvoudig zijn als het aan- en uitzetten van een device, maar de IT-afdeling weet dat het niet zo eenvoudig is. Onze missie is om IT eenvoudiger te maken, zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business.

Om u te helpen antwoord te geven op al uw vragen heeft Scholten Awater een proces ontwikkeld waarin de gebruiker centraal staat. Samen met u doorlopen wij onderstaand proces. Heeft u alle stappen doorlopen en de keuzes gemaakt die aansluiten bij uw organisatiebeleid en de behoeften van uw medewerkers, dan bent u klaar voor de integratie van de nieuwe mobiele devices in uw organisatie.

Always On

F1

Fase 1 - Welke strategische doelen wilt u bereiken?

Welke strategische doelen wilt u bereiken met het inzetten van mobiele devices? Als u uw IT-doelen koppelt aan deze doelen is het effect veel sterker. Welke gebruikersgroepen onderscheidt u en welke functionaliteiten wilt u hen bieden? Werk in dit traject samen met uw gebruikers, zij gaan er ten slotte mee werken.

F2

Fase 2 - Heeft u alle kaders inzichtelijk?

Bepaal welke uitgangspunten belangrijk zijn voor uw organisatie. Denk hierbij onder andere aan eigenaarschap, beheer en beveiliging. Voldoet u aan de wetgeving, zoals onder andere privacywet en de WKR regeling? Wij werken samen met verschillende partijen die ervaring hebben op dit gebied en u kunnen helpen bij het maken van een beleidsnotitie.

F3

Fase 3 - Welke concrete keuzes maakt u?

Vanuit de doelen en kaders maakt u in deze fase concrete keuzes op gebied van dienstverlening, service en devices. Hierbij geeft u aan welke werkzaamheden u zelf wilt uitvoeren en welke niet.

F4

Fase 4 - Hoe zorgt u voor acceptatie bij uw gebruikers?

De laatste fase is misschien wel de belangrijkste fase, hierbij komt alles samen. Hoe betrekt u  de gebruikers erbij en zorgt u dat er voldoende kennis en kunde aanwezig is? Oftewel dat het ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden? De uitdaging is ervoor te zorgen dat de strategische doelen bereikt worden.

Scholten Awater heeft veel ervaring opgedaan bij onze klanten die dit traject hebben doorlopen in diverse branches. Heeft u interesse neem dan contact op met uw Accountmanager of vul het contactformulier in.

Terug naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie