Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Apple Authorised Reseller

Apple heeft Scholten Awater de Authorised Reseller status toegekend. Scholten Awater leverde al Apple producten, maar door het toekennen van deze status bekrachtigd Apple het vertrouwen in Scholten Awater als zakelijke reseller. Scholten Awater krijgt hierdoor de mogelijkheid om haar assortiment uit te breiden, daarnaast krijgt zij de mogelijkheid Apple producten te voeren en services als AppleCare aan te bieden. Scholten Awater leverde reeds geruime tijd de geavanceerde producten van Apple maar kan door het toekennen van de officiële reseller status haar zakelijke relaties nog beter voorzien van producten en informatie.

Rens Evers, Commercieel Directeur Scholten Awater: ”Steeds meer zakelijke computer gebruikers stellen hun eigen (hoge) eisen aan de door hun gebruikte IT-producten en vragen hun IT-afdeling om hier flexibel invulling aan te geven. Het succes van Apple in de consumentenmarkt is gebaseerd op kwaliteit en gebruiksgemak, maar bovenal het onderscheidend design en de unieke functionaliteiten. Deze aspecten zijn zeker ook in een zakelijke omgeving belangrijk. Wij zijn trots op het feit dat wij door Apple geautoriseerd zijn als Apple reseller. Hierdoor kunnen wij organisaties, die zich willen onderscheiden en dit willen laten reflecteren in hun computergebruik, voorzien van de unieke Apple apparatuur.”

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie