Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Compact, ergonomisch en multi-pairing

Door de opkomst van mobiele apparaten en de beschikbaarheid van wifi werken we steeds vaker op verschillende plekken: kantoor, thuis of onderweg. Een tablet, laptop en smartphone geven ons de vrijheid om overal ons werk te doen. Of we nu de notulen maken op de tablet, een e-mail sturen met de smartphone of een memo schrijven op de laptop.

Toch vergeten we daarbij vaak de ergonomische werkhouding. Met het UltraBoard 940 kunt u zowel met als zonder kabel werken en wisselt u eenvoudig tussen de verschillende devices. Met zijn compacte vorm ondersteunt het uw neutrale lichaamshouding.

Divider _breed

Voordelen UltraBoard 940 Compact Keyboard

Wired Multi Toetsgevoel

Zowel wired als wireless connectiviteit

Het UltraBoard 940 biedt de gelegenheid om zowel met USB-kabel als draadloos connectie te maken. Daarnaast functioneert de USB-kabel als oplaadkabel.

  Multi-pairing

  Switch met multi-pairing eenvoudig tussen verschillende soorten devices.

   Toetsgevoel

   Door het schaarmechansime kennen de toetsen van het UltraBoard een lichte laptop-toetsaanslag.

   Mac Toetskleur Ultra -dun

   Mac en Windows 

   Het UltraBoard 940 ondersteunt zowel macOS als Windows.

    Lichte toetskleur

    Donkere letters op een lichte achtergrond vergemakkelijken het lezen en dragen bij aan een hogere productiviteit.

     Ultradun

     Niet alleen door zijn compacte vorm, maar tevens door zijn “dikte” van slechts 19 mm is het UltraBoard een zeer comfortabel compact toetsenbord.

     Divider _breed

     Meer informatie?

     Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het UltraBoard 940? Neem dan contact met onze Accessoires Specialist. Zij adviseert u graag over het UltraBoard en de mogelijkheden om een gratis exemplaar te ontvangen en het UltraBoard uit te proberen. 

     Button

     Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

     Maak uw keuze!

     Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

     Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

     Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

     Meer informatie

     Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

     Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

     Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

     Meer informatie