Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

BakkerElkhuizen - Partner van Scholten Awater

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor de computer werkplek. Begonnen in 1994 als ergonomisch onderzoek en adviesbureau. Door het toenmalige gebrek aan beschikbare praktische oplossingen voor het inrichten van computerwerkplekken zijn we zelf produkten gaan ontwikkelen. Het huidige produktassortiment wordt gevormd door een kern van unieke, veelal gepatenteerde, eigen produkten aangevuld met de beste produkten van andere topmerken.

Bij de ontwikkeling van onze produkten en het samenstellen van onze produktportfolio gaan we uit van 4 werkplekconcepten: vast, mobiel, flex en thuiswerkplek. We bieden voor elke werkpleksituatie de juiste oplossing en het juiste produkt. Onze klanten zijn veelal toonaangevend op hun vakgebied en vooruitstrevend in hun werkwijze, personeelsbeleid en strategie.

Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk. Hierbij lag de nadruk in eerste instantie op West-Europa, inmiddels is er ook distributie buiten Europa zoals de Verenigde Staten, Canada en Australië. Onze ambitie is om ook in andere landen een distributienetwerk op te bouwen en verder te groeien.

De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze produkten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en produktportfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Onze produkten dragen aantoonbaar bij aan de gezondheid, produktiviteit en comfort van de gebruiker.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie