Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Branches

Al sinds 1993 bieden wij bedrijven en instellingen alle gemak in de vorm van hardware en IT-diensten. Daarnaast adviseren wij u in het gebruik en de aanschaf van hardware en IT-diensten.

Het is ons doel om u te helpen en het voor u eenvoudig te maken, zodat u zich zonder zorgen kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering. Wij hebben onze organisatie en ons logistieke systeem volledig geoptimaliseerd, waardoor wij u 100% gemak bieden bij de aanschaf, logistiek, installatie, en het onderhoud van uw IT-hardware.

Branches

Wij zijn actief in verschillende branches, te weten: Centrale overheid, Lokale overheid, profit, educatie, zorg en datacenters. Voor alle branches bestaat een eigen branchepagina. Hier kunt u specifieke producten, diensten, trends, referenties, whitepapers en contactinformatie vinden. De branchespagina's kunt u bereiken via buttons aan de linkerkant of via het hoofdmenu.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u klikken op de gewenste branche. U kunt ook direct contact opnemen met de sales afdeling van Scholten Awater via telefoonnummer 024 - 357 98 88 of via verkoop@sa.nl.

 

 

 

 

 

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie