Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

De laatste trends

Big _data _mini

    

Big Data 
Dit wordt het jaar waarin het gesprek over Big Data de board rooms van grote bedrijven zal bereiken. Gartner voorspelt dat Big Data tot 2016 goed is voor zeker 232 miljoen dollar. Bedrijven gaan op zoek naar manieren waarop ze Big Data-projecten zo kunnen inzetten dat het hun business ondersteunt en hen concurrerend voordeel oplevert. Meer en meer bedrijven zullen bijvoorbeeld Big Data-oplossingen inzetten voor de analyse van webverkeer om zo hun klanten beter te kunnen begrijpen en trends te ontdekken in surf- en aankoopgedrag.

 

 

 

Energie _mini

   

Energie efficiëntie
Energie is een van de belangrijkste kostenposten in een datacenter. Energie efficiënte oplossingen zijn door de steeds hogere densiteiten noodzakelijk. De verwerkingskracht van systemen wordt steeds groter,  het energie verbruik cm3 neemt nog steeds toe. Slim omgaan met verwerkingskracht en energie zijn belangrijke factoren om een datacenter efficiënt te runnen. Daarnaast is eenvoud en efficiëntie in beheer steeds belangrijker. Er komen hiervoor steeds meer hulpmiddelen beschikbaar. De keuze van management tool en de mogelijkheden die de apparatuur biedt moeten optimaal op elkaar afgesteld zijn. 

 
 

 

Flex 2_mini

  

Flexibiliteit en schaalbaarheid
Naast energie en beheer speelt flexibiliteit en schaalbaarheid voor veel datacenter dienstverleners een steeds belangrijker rol. Klant neemt zijn dienst af als een utiliteit en wil naar actuele behoefte capaciteit afnemen en betalen.

Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller, afschrijftermijnen in het bedrijfsleven worden in crisistijd langer, datacenters vervangen steeds sneller om de technologische ontwikkelingen bij te houden en de dienstverlening te optimaliseren. Prijs per capaciteit neemt af in plaats van toe. Lagere prijzen, meer capaciteit.

Daarnaast neemt de vraag naar hybride oplossingen toe omdat regelgeving, compliance en security hierin vaak nog niet in voorzien.

  

Cloud 4_mini

 

Disaster Recovery gaat de cloud in
Bedrijven moeten er voor zorgen dat ze up and running blijven tijdens en na milieu- en natuurrampen. Het lijkt erop dat natuurrampen steeds vaker voorkomen en het ziet er naar uit dat die trend komend jaar niet zal afnemen. De cloud helpt bedrijven die gevaar lopen om sneller te reageren op dreigingen. Wanneer het werk in de cloud gedaan kan worden zullen bedrijven zich snel op een ramp kunnen aanpassen en door kunnen werken. Hiermee wordt de cloud de komende tijd een belangrijke component in veel disaster recovery-plannen.

 

 

 

Cloud 3_mini

SSD komt de cloud binnen
Eind 2012 hebben we deze trend al zien opkomen, maar volgend jaar zullen steeds meer bedrijven SSD’s (Solid State Disks) gaan inzetten voor hun steeds maar toenemende behoefte aan opslag. SSD’s zullen standaard in steeds meer apparaten, laptops en datacenters te vinden zijn. Gewone opslag-disks zullen blijven bestaan, maar voor extra snelheid en minder energieverbruik is SSD het alternatief!

 

 

 

Divider

Icoon _info _mini

     

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? In het contactblok links op deze pagina vindt u de contactgegevens van ons lokale overheidsteam. Zij helpen u graag! u kunt ook direct een e-mail sturen via ons contactformulier.


 


 

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie