Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Producten en diensten

Onderstaand vind u een overzicht van specifieke producten en diensten voor de educatie branche, per item vind u een korte uitleg. De producten zijn uitermate geschikt voor uw instelling en onze diensten maken het u nog makkelijker. Hierdoor nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Producten

Allinonepc _mini

    

All-in-one PC's
Een all-in-one pc is een computer die geheel in de behuizing van de monitor is ondergebracht. In vergelijking met desktop-pc’s zijn deze computers erg ruimtebesparend. De all-in-one pc’s zijn qua uitrusting vrijwel gelijkwaardig aan de desktop-pc’s en deels zelfs voorzien van een touchscreen met multitouch en snelle grafische processors.

 

 

  

Work _mini

   

Krachtige workstations
Een werkstation is een krachtige computer voor professioneel gebruik, die over gespecialiseerde hardware of software beschikt. Ideaal voor de educatie branche.

 

 

 

Performance _mini

  

High Performance computers
Bij High Performance Computing (HPC) gaat het om het heel snel uitvoeren van extreem grote berekeningen. In feite is het ultieme doel van HPC om dingen uit te kunnen rekenen die nu nog te veel rekentijd vergen of te veel geheugen vergen.

 

 

 Divider

Diensten

Icoon _label

    

Labels op uw hardware
Wij voorzien uw apparatuur graag van alle soorten labels. Op de door u gewenste plek wordt een referentie op de apparatuur aangebracht in de vorm van standaard, permanente of maatwerk labels. Plaatsen wij een label, dan wordt direct de koppeling gemaakt met het labelnummer en het serienummer van de apparatuur.

 

 

 

 

Icon_LeveringKamer.png

   

Levering op kamerniveau
Wordt uw apparatuur geleverd, dan is het nog een flinke klus om de apparatuur uit te pakken en op de juiste plaats neer te zetten. Bij ons is dit verleden tijd. Wij leveren uw apparatuur namelijk graag af op kamerniveau. Dit is ook ideaal voor levering van accessoires of verbruiksmiddelen en het scheelt u veel tijd, waardoor u zich kunt richten op andere activiteiten.

 


 

 

Icon_levering_rolcontainers

  

Levering in rolcontainers
Om u werk uit handen te nemen bij het transport, wordt uw apparatuur in ons distributiecentrum uitgepakt en in speciale rolcontainers geplaatst. Het verpakkingsmateriaal wordt vervolgens CO2-neutraal afgevoerd. Bij grote leveringen scheelt dit ruimte bij het transport en dus ook in het aantal transportbewegingen.


 

 

Divider

Icoon _info _mini

     

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? In het contactblok links op deze pagina vindt u de contactgegevens van ons lokale overheidsteam. Zij helpen u graag! U kunt ook direct een e-mail sturen via ons contactformulier.

 

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie