Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Producten en diensten

Onderstaand vind u een overzicht van specifieke producten en diensten voor zorginstellingen, per item vind u een korte uitleg. De producten zijn uitermate geschikt voor uw instelling en onze diensten maken het u nog makkelijker. Hierdoor nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Producten

Work _mini

    

Thin Clients 
In de zorg gaat men steeds vaker over op Virtual Display Thin Clients in combinatie met de UZI pas. Deze desktop oplossing zorgt voor een verlaging van de kosten, door het lage energieverbruik, eenvoudig beheer van uw desktopomgeving, verlaging van de upgrade tijd en gecentraliseerde data. In gebruik met de UZI pas kunnen verpleegkundigen eenvoudig inloggen en de benodigde informatie oproepen.

Tablet _mini

   

Tablets 
Via een tablet kunnen verpleegkundigen eenvoudig aan bed, digitaal patiëntengegevens en medische informatie invoeren en opslaan. Dit ook als gevolg van het digitaliseren van alle dossiers en de opslag van deze gegevens.

Antibacterieel afb

Anti-bacteriële producten 
Om uw werkomgeving zo hygiënisch mogelijk te maken zijn er innovatieve producten die de vorming van micro-organismen tegengaan. Wij hebben een uitgebreid assortiment antibacteriële producten waaronder toetsenborden, muizen en beschermfolies. 

Meer info

 

 

Divider

Diensten

Icon_Technischontwerp.png

    

Technisch ontwerp
Scholten Awater beschikt over een team van specialisten die markt-, branche- en productontwikkelingen op de voet volgen. Zij vertalen uw behoefte naar een helder en compleet technisch ontwerp, waarbij zij volledig merkonafhankelijk te werk gaan. Op basis van uw wensen, eisen en doelstellingen ontvangt u een onderbouwd advies dat voorzien is van aanbevelingen, alternatieven en wetenswaardigheden. Zo kunt u eenvoudig de keuze maken die het beste bij u past.

Icon_levering_rolcontainers

Levering in rolcontainers
Om u werk uit handen te nemen bij het transport, wordt uw apparatuur in ons distributiecentrum uitgepakt en in speciale rolcontainers geplaatst. Het verpakkingsmateriaal wordt vervolgens CO2-neutraal afgevoerd. Bij grote leveringen scheelt dit ruimte bij het transport en dus ook in het aantal transportbewegingen.

Icon_LeveringKamer.png

Levering op kamerniveau
Wordt uw apparatuur geleverd, dan is het nog een flinke klus om de apparatuur uit te pakken en op de juiste plaats neer te zetten. Bij ons is dit verleden tijd. Wij leveren uw apparatuur namelijk graag af op kamerniveau. Dit is ook ideaal voor levering van accessoires of verbruiksmiddelen en het scheelt u veel tijd, waardoor u zich kunt richten op andere activiteiten.

Icon_PlaatsenApparatuur.png

Plaatsen apparatuur werkplekken
Conform vooraf gedefinieerde afspraken verzorgen wij de aflevering van uw apparatuur op de werkplek, in een serverruimte of datacenter. De apparatuur wordt volgens de afgesproken werkinstructies geplaatst, kabels worden weggewerkt en samengebonden. Uiteraard wordt uw apparatuur geleverd met een complete rapportage en uitgebreide support.

 

Icon_InstallatieDatacenter.png

   

Plaatsen apparatuur datacenter
Scholten Awater beschikt over gecertificeerde system engineers die gespecialiseerd zijn in server- en storage hardware. Uw serverracks worden vooraf in ons distributiecentrum of op uw locatie opgebouwd en voorzien van de laatste software updates. Bij het plaatsen worden de bijbehorende rackopties gemonteerd en geïnstalleerd. Tevens monteren wij de kabels en aansluitposities en wij upgraden uw bestaande apparatuur.

Icon_ServerStorageconfig.png

Configuratie van uw servers
Onze gecertificeerde engineers zijn in staat om server- en storage apparatuur zowel hardware- als softwarematig te assembleren en te configureren in de ESD-ruimte van ons distributiecentrum. Denk hierbij aan de configuratie van raid-oplossingen, het opbouwen en bekabelen van serverracks en het installeren en testen van operating- en managementsoftware.

 

 

Divider

Icoon _info _mini

     

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? In het contactblok links op deze pagina vindt u de contactgegevens van ons lokale overheidsteam. Zij helpen u graag! U kunt ook direct een e-mail sturen via ons contactformulier.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie