Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Brunch & Learn

Scholten Awater en HP Enterprise (HPE) organiseren op woensdag 28 juni een Brunch & Learn over de Hyper Converged oplossingen van HPE. In één dagdeel wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Hyper Converged. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de use-cases? Waarom de keuze voor Hyper Converged? U komt tijdens de Brunch & Learn alles te weten.

Het programma begint omstreeks 10.00 uur en eindigt rond 12.00 uur met een heerlijke brunch. Onder andere Maurice de Haan, HPE specialist Hyper Converged, is tijdens deze Brunch & Learn één van de sprekers.

Hyper Converged

Een hyper Converged systeem is een voorgeconfigureerd gevirtualiseerd serverplatform dat compute, storage, networking en beheersoftware bundelt in één apparaat. Hyper Converged systemen verlagen de operationele kosten door besparing op IT-personeel en vloeroppervlak, flexibele inzetbaarheid en vereenvoudigd opslagbeheer.

Locatie

De Brunch & Learn vindt plaats op het hoofkantoor van HPE in Amstelveen. Bij het kantoor is een ruim parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen.

HPE
Startbaan 16
1187 XR Amstelveen

Registreren

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wilt u verzekerd zijn van een plaats? Dan kunt u zich direct registreren, klik hiervoor op de onderstaande button. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging met een definitief programma. Deelname aan de Brunch & Learn is kosteloos.

Brunch _registreren _btn _site

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie