Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Cisco Premier Partner

Scholten Awater is Cisco Premier Partner en beschikt daarnaast over de Advanced Unified Computing Technology Specialisatie. Door de expertise die we hierdoor hebben opgebouwd zijn we optimaal in staat om meerwaarde te kunnen bieden aan onze klanten op het gebied van de verschillende Cisco architecturen.

Borderless Networks
De netwerkoplossingen van Cisco (hardware, software & services) vormen de basis van zowel het publieke internet als van de private netwerken van organisaties. De basis wordt gevormd door de borderless networks architectuur bestaande uit routing, switching, security en wireless oplossingen die een nieuwe flexibele manier van werken mogelijk maken, onafhankelijk van tijd en plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld het thema ‘Bring Your Own Device’ (BYOD).

Collaboration
Daarnaast biedt Cisco een breed scala aan unified communications en video oplossingen binnen de collaboration architectuur. Dit varieert van conference (Webex) en telefonie oplossingen voor het MKB tot enterprise video conference systemen (Telepresence).

Datacenter, Virtualisatie, Cloud
Tevens levert Cisco een unieke datacenter, virtualisatie & cloud propositie (VDI en VXI).

De oplossingen van Cisco zijn erop gericht om individuen, bedrijven en landen in staat te stellen om overal toegang te hebben tot voor hen relevante informatie, in contact te kunnen staan met anderen, hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.

Kortom Scholten Awater en Cisco bieden een oplossing voor vrijwel elk vraagstuk.

Referenties  
Emons Group Lees verder
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie