Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Dell Canvas: de werkruimte die afrekent met grenzen

Til uw werkruimte naar een volledig nieuw niveau en breng uw ideeën tot leven met de Dell lCanvas waarmee u natuurlijke digitale content kunt maken. Het 27 inch QHD touchscreen staat horizontaal op uw bureau en is compatibel met een Windows 10-laptop, -desktop of All-in-One, zodat u voldoende ruimte hebt om uw ideeën tot leven te brengen. 

De Dell Canvas is ontwikkeld voor ontwerpers, video- en foto-editors, engineers die behoefte hebben aan een interactieve workstation waarmee ze op een natuurlijke manier kunnen werken in de digitale ruimte.

Creëer content met de snelheid van uw gedachten

 • Praktische samenwerking
  Digitale samenwerking is eenvoudiger dan ooit dankzij het scherm met 20-punts touch.
 • Expressie met precisie
  Bouw uw ontwerp precies zoals u het bedoelt met een intuïtieve drukgevoelige pen met nauwkeurige digitale inkt.
 • Net zo eenvoudig als pen en papier
  Het 27-inch QHD lcd-scherm met Adobe RGB is rechtstreeks verbonden met Corning® Gorilla® Glass met antireflectiecoating, zodat de pen direct contact maakt met het scherm. Dit komt het dichtst in de buurt van schetsten op papier.
 • Realiseer levensechte details
  Vind de ideale structuur dankzij extra penpunten die verschillende weerstanden simuleren.
 • Compatibel met Windows 10
  Sluit het aan op een desktop of laptop en monitor zodat u kunt werken op twee schermen.

Tweehandig ontwerp

1 2 3

Snel en handig

Het scherm herkent een aanraakpuntpatroon aan de onderkant van elke totem, waardoor menu's snel worden weergegeven en u ze eenvoudig kunt selecteren.

  

Werk met uw handen

Met een totem in de ene hand en een pen in de andere kunt u naadloos werken en het menu bedienen. 

  

Gemaakt voor comfort

Plaats totems in uw gezichtsveld en waar uw hand natuurlijk op het scherm rust zodat u softwaremenu's comfortabel kunt openen zonder dat uw creatieve proces wordt onderbroken.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over Dell Canvas? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met de salesafdeling van Scholten Awater via 024-357 98 88.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie