Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Dell Premier Partner

Dell is vooral bekend van het ‘directe model’: de eindklant kan direct zakendoen met Dell. Scholten Awater is Dell Premier Partner en hierdoor krijgt u het beste van beide werelden. Het productportfolio van Dell tegen de prijsstelling die u gewend bent maar dan wel gecombineerd met advisering over de juiste keuzes en installatie- en configuratiediensten die u ontzorgen.

Dell over Scholten Awater
Na de Amerikaanse introductie van PartnerDirect in december 2007 werd het Dell programma op succesvolle wijze in februari 2008 geïntroduceerd in Nederland. Gedurende de eerste twaalf maanden van het programma is een grote hoeveelheid geregistreerde partners tot het programma toegetreden en een aantal daarvan is tevens gecertificeerd. ‘Wij waren zeer verheugd dat Scholten Awater als grootste IT-reseller van Nederland één van de eerste partners was die zich committeerde aan ons programma’, aldus Jeroen Hagen, Channel Director Benelux bij Dell.

Strategische partner
‘Om met ons programma goed te kunnen aansluiten op de behoefte van onze partners is het belangrijk om naar ervaren partijen als Scholten Awater te luisteren’. ‘Scholten Awater is voor ons het voorbeeld van de toegevoegde waarde van een partner. Ze bieden daadkracht & flexibiliteit om IT-dienstverlening steeds weer aan te passen aan de behoefte van de klant’. ‘Tevens beschikt Scholten Awater over medewerkers die niet alleen betrokken zijn maar ook over de juiste kennis beschikken en dat is met ons brede portfolio zeer belangrijk’, aldus Hagen. Tenslotte voegt Hagen toe ‘Wij zien in Scholten Awater dan ook een strategische partner waarmee wij ons doel om nog meer klanten in Nederland te bereiken en een nog beter service te leveren in de nabije toekomst kunnen realiseren’.

Jeroen Hagen
Channel Director Benelux

Referenties  
GGD Regio Nijmegen Lees verder
Wageningen Universiteit Lees verder
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie