Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Fujitsu Select Expert Partner

Fujitsu_partnerlogoScholten Awater is Fujitsu Select Expert Partner van Infrastructure Solutions. Daarnaast is Scholten Awater erkend Service Partner van Fujitsu. Fujitsu focust zich op de volgende generatie producten, services en oplossingen op het gebied van mobiliteit en bedrijfskritisch computergebruik en speelt daarmee in op de toenemende wensen en behoeften van de informatiemaatschappij. Het uitzonderlijk brede portfolio van Fujitsu strekt zich uit van werkplekken tot infrastructuur- en cloudoplossing op ondernemingsniveau.


Fujitsu over Scholten Awater
Scholten Awater en Fujitsu hebben al jaren een sterk partnership. Scholten Awater is uitstekend in staat alle vraagstukken met betrekking tot automatisering en de logistiek hieromtrent te vertalen in een uitstekende propositie aan de markt. “Door een gedegen marktkennis en een ‘operational excellence’ heeft Fujitsu in Scholten Awater een partner gevonden waarmee we gezamenlijk snel kunnen acteren in een snel veranderende markt”, aldus Raimond van het Reve, Channel Director van Fujitsu. “Scholten Awater en Fujitsu bedienen inmiddels een groot aantal klanten in diverse sectoren en zullen, gelet op de wederzijdse investeringen in ons partnership, deze gezamenlijke markten de komende jaren duidelijk uitbreiden”.

Referenties  
Wageningen Universiteit Lees verder
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie