Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Hardware

IT is vandaag de dag niet meer weg te denken binnen ondernemingen. En toch is de IT-omgeving bij veel organisaties nog steeds te ingewikkeld of te weinig gestandaardiseerd. De ene oplossing wordt op de andere gestapeld, waardoor structuur en overzicht vaak nog ontbreken. Om dit te voorkomen of om hiervoor een oplossing te bieden, zoekt Scholten Awater samen met u naar oplossingen die de beheersbaarheid en efficiency juist enorm vergroten. Oplossingen die u ondersteunen, want dat is nou precies het doel van IT-hardware.

IT moet eenvoudiger

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Door 20 jaar aan kennis en ervaring is Scholten Awater in staat om de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van IT-hardware voor u eenvoudiger te maken. Dit doen wij niet door steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Maar door per hardware groep kant-en-klare oplossingen aan te reiken. Schaalbare oplossingen die zich aantoonbaar bewezen hebben in de praktijk. Zo bereikt u het maximale resultaat met een minimale inzet van tijd en geld. En daarbij houden wij ook nog rekening met het milieu.

Drie eenvoudige productgroepen

Om het nog eenvoudiger te maken, is onze hardware ingedeeld in drie overzichtelijke productgroepen:

werkplek groot

  

Werkplek
Uw werkplekken moeten betrouwbaar, beheersbaar en van hoge kwaliteit zijn. Dit bevordert de prestaties, de levensduur en daarnaast ook de tevredenheid van uw medewerkers. Scholten Awater levert alle A-merken hardware, software en accessoires die uw organisatie nodig heeft. Door middel van merkonafhankelijke advies van ervaren productspecialisten, zorgen wij ervoor dat u altijd de werkplekinrichting aanschaft die het beste is voor uw organisatie. Ook voor uw printerpark is Scholten Awater de juiste partner. Lees verder


 

mobility groot

 

Mobility
Steeds vaker willen medewerkers de mogelijkheid hebben om op elke tijd en plaats toegang te hebben tot applicaties en bedrijfsgegevens. Dat verklaart dan ook de grote populariteit van mobiele devices zoals smartphones, tablets en notebooks. Scholten Awater heeft de kennis en kunde om u te adviseren over en te voorzien van mobility oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en eisen van uw organisatie. Ook op het gebied van Bring Your Own Device en Choose Your Own Device zijn wij in staat om bewezen succesvolle oplossingen te bieden. Lees verder

 

 

datacenter groot

Datacenter
U kunt bij Scholten Awater terecht voor diverse server- en storage-oplossingen. Onze datacenter specialisten adviseren u graag over de inrichting en standaardisatie van uw IT-infrastructuur. Ook als het gaat om de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van uw netwerk, dan kunt u altijd bij ons terecht. Scholten Awater biedt u de meest actuele en beste hardware, software en accessoires tegen scherpe prijzen en uitstekende condities. Lees verder

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie