Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

AV-oplossingen

Het effectief overbrengen van informatie is geen eenvoudige opgave. Moderne technieken kunnen hierin uitkomst bieden, maar met het grote scala aan oplossingen is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste te vinden. Scholten Awater heeft IT en AV-specialisten in huis die u kunnen voorzien van het juiste advies. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op gebied van on- en offsite samenwerken, interactief presenteren, kostenefficiënte apparatuur, beeldscherm communicatie en meer. In het adviestraject kijken wij hoe IT en AV-oplossingen in uw organisatie optimaal kunnen bijdragen aan uw bedrijfsvoering en met welke oplossing uw eisen en wensen het beste vervuld kunnen worden.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de nieuwste technologieën en te adviseren in  kostenefficiënte en beheersbare oplossingen. Ook op het gebied van audiovisuele oplossingen staat Scholten Awater voor u klaar. Zo maken wij niet alleen IT maar ook AV eenvoudiger!

Brochure AV-oplossingen

Download onze brochure waarin staat beschreven wat we voor u kunnen betekenen. Gebruik hiervoor de onderstaande button.

Download

Waarom de AV-oplossingen van Scholten Awater?

Door onze merkonafhankelijkheid en schaalgrootte zijn wij in staat om u de beste AV-hardware aan te bieden tegen uitstekende condities en concurrerende prijzen. Met onze dienstverlening maken wij ook uw audiovisuele project een stuk eenvoudiger.

Niet het product maar de oplossing staat centraal!

Scholten Awater heeft veel succesvolle IT en AV-projecten, in grote verscheidenheid aan klanten, op haar naam staan. Daardoor hebben wij de kennis en kunde in huis om uw wensen om te zetten naar de meest geschikte oplossing. Onze specialisten komen bij u langs om uw wensen en eisen te inventariseren, advies te geven en u vervolgens een oplossing aan te bieden die hier naadloos op aansluit. Het is tevens mogelijk om oplossingen te demonstreren, zodat u zelf kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Uitgebreide diensten

Naast het leveren van audiovisuele hardware bieden wij ook aanvullende diensten zoals installatie, service, beheer en onderhoud. Tevens kunt u bij ons uiteenlopende servicecontracten afsluiten, zodat u verzekerd blijft van een goede werking van uw apparatuur. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw apparatuur periodiek gereinigd wordt. Scholten Awater draagt op deze wijze bij aan de continuïteit van uw audiovisuele oplossingen.

Investeren of laten beheren

Wilt u nog wel eigenaar zijn van uw audiovisuele oplossingen? Dat vragen steeds meer managers zich af. Steeds meer producten en diensten worden in een leasevorm aangeboden. Ook Scholten Awater gaat met de tijd mee en biedt mogelijkheden tot lease van IT & AV-oplossingen. Zo kunt u profiteren van de nieuwste technologie en wordt u tevens ontzorgd door onze services en diensten. U heeft geen omkijken naar uw IT en AV-oplossingen. Daardoor kunt u zich weer volledig richten op uw kernactiviteiten!

Innovatie en kwaliteit

Bij Scholten Awater staat kwaliteit voorop. Wij bieden u een ruim assortiment dat bestaat uit de nieuwste audiovisuele hardware. Alle belangrijke A-merken zijn bij ons verkrijgbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mogelijkheid om draadloos te presenteren? Zoekt u een manier om uw vergaderfaciliteiten efficiënter in te zetten of meetings interactiever te maken? Wij zijn in staat om u te adviseren en te voorzien in oplossingen die aansluiten op uw wensen. Door onze merkonafhankelijkheid en de schaalgrootte van onze organisatie, profiteert u tevens van zeer scherpe prijzen!

Populaire oplossingen

  • Narrowcasting
  • Roommanagement
  • Videoconference in de cloud
  • draadloos presenteren

Meer informatie

Neem contact op met uw accountteam als u meer informatie wilt ontvangen over audiovisuele oplossingen. U kunt ook contact met ons opnemen via advies@sa.nl of door te bellen naar 024 – 357 98 88.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie