Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Datacenter

Als dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland hebben wij klanten in iedere branche. Van de zorg tot educatie, van food tot de overheid. In datacentra, verspreid over heel Nederland, staat apparatuur geleverd door Scholten Awater. Dat doen we al sinds 2005, waardoor wij best practices hebben ontwikkeld om u op alle vlakken rondom de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van uw hardware van dienst te kunnen zijn.

Wij kunnen u helpen met alle onderdelen van uw kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het introduceren van Desktop Virtualisatie, het optimaliseren van uw Backup Strategie of het slimmer managen van uw Storage. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw onderneming.

Consultants klein

    

Ervaren consultants
Dagelijks staat er een team van 12 consultants klaar om u te helpen met het verbeteren van uw IT-infrastructuur. Samen hebben deze consultants meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren bij IT-vraagstukken. Zij worden continue opgeleid, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Cloud? Big Data? Application Delivery? Onze consultants leggen het kosteloos en vrijblijvend aan u uit.

 

 

Advies_klein

   

Krachtig en merkonafhankelijk advies
Onze merkonafhankelijke positie in de markt heeft veel voordelen. Bij het bepalen van de ideale oplossing hebben wij toegang tot het assortiment van alle grote merken, zoals HP, Dell, EMC, IBM, Fujitsu, Nettap en Cisco. Maar ook de kleinere merken zoals Juniper, Aruba, Aerohyve, Astaro, Supermicro en Huawei. Hierdoor zijn we enorm flexibel: naadloos aansluiten op uw huidige infrastructuur kan altijd en we kunnen kiezen uit de oplossing van de meest vooruitstrevende fabrikant. Ten slotte leidt onze merkonafhankelijkheid vaak tot een flinke besparing op uw investering!

 


 

Dienstverlening gemak klein

 

Dienstverlening voor het gemak
Naast kundig advies hebben wij ook een groot scala aan ondersteunende diensten voor uw datacenter. Wij kunnen bijvoorbeeld servers voor u op voorraad houden in ons distributiecentrum (capaciteit op afroep), uw oude apparatuur afvoeren (trade in) of uw investeringen gelijk trekken met uw inkomsten door een lease overeenkomst aan te bieden. Binnen onze technische dienst updaten we firmwares, assembleren we servers en controleren we op DOA's. Bij u op locatie plaatsen en installeren wij uw apparatuur en configureren wij uw nieuwe SAN. Dit is nog maar een selectie van de mogelijkheden uit ons dienstenpakket. Al onze diensten zijn gemaakt om uw gemak te vergroten en kosten te besparen.

 

 

Partnernetwerk klein

Een uitgebreid partnernetwerk
Wat moet u doen als uw vraagstuk verder gaat onze dienstverlening? Bijvoorbeeld implementatie, migratie of beheersdiensten? Ook dan bent u bij Scholten Awater aan het juiste adres: door met ons samen te werken kunt u direct tappen uit ons netwerk van gespecialiseerde partners. Deze partners gaan verder waar onze dienstverlening ophoud. Wat is uw voordeel? U heeft altijd de meest geschikte partner passend bij uw vraagstuk, gecombineerd met het voordeel van Scholten Awater als gespecialiseerde merkonafhankelijke leverancier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divider

Icoon _info _mini

Meer informatie?
Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met Desktop Virtualisatie, het optimaliseren van uw Backup Strategie of het slimmer managen van uw Storage? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 024 - 357 98 88 of verkoop@sa.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie