Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Mobility

Steeds vaker willen medewerkers de mogelijkheid hebben om op elke tijd en plaats toegang te hebben tot applicaties en bedrijfsgegevens. Dat verklaart dan ook de grote populariteit van mobiele devices zoals smartphones, tablets en notebooks. Scholten Awater heeft de kennis en kunde om u te adviseren over en te voorzien van mobility oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en eisen van uw organisatie. Ook op het gebied van Bring Your Own Device en Choose Your Own Device zijn wij in staat om bewezen succesvolle oplossingen te bieden.

Icon _notebook

  

Notebooks
Steeds vaker wordt de “mobiele werkplek” verkozen boven de PC. Scholten Awater kan u, als grootste hardware leverancier van Nederland, helpen met alle beschikbare modellen van de verschillende A-merken. Ook als u op zoek bent naar een configuratie die niet tot de standaard behoort. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat uw notebooks opgeladen en geïnstalleerd zijn met een door u aangeleverd image en netjes verpakt in een door u gekozen tas. U kunt dus direct aan de slag.


 

 

 

 

Icon _tablet

  

Tablets
Sinds enkele jaren zijn tablets al bijna niet meer weg te denken uit de privéomgeving, maar ook uit het bedrijfsleven. Met de komst van Windows 8 en een ruime keuze aan merken en modellen is de tablet voor steeds meer bedrijven interessant. Mocht u hulp nodig hebben bij uw beslissing, dan staan onze productspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 


 

 

 

 

Icon _phone

  

(Smart)phones
In ons assortiment vindt u voor ieder budget een mobiele telefoon. Of u nu een toestel wenst met zo min mogelijk “toeters en bellen” of juist zo veel mogelijk. Als u dat wenst laden wij zelfs alvast de accu voor u op!


 

 

 

 

CYOD / BYOD

  

CYOD en BYOD
Scholten Awater helpt en begeleidt organisaties bij de aankoop, de levering en de service van mobiele hardware. Wij hebben inmiddels al vier jaar ervaring met het CYOD-concept en hebben dit reeds bij diverse organisaties succesvol geïmplementeerd.
Lees verder


 

 

 

 


Terug naar overzicht

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie