Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Het kan altijd beter

Kwaliteitsbewustzijn is één van de belangrijkste pijlers binnen Scholten Awater. Het kan altijd beter. En dus wordt alles gemeten en geëvalueerd. Dat geldt voor onze eigen processen, waarbinnen we duidelijke procedures hanteren om de kwaliteit te waarborgen. Maar ook voor de processen van onze klanten. Scholten Awater schroomt dan ook niet om u pro-actief te adviseren over uw processen. Wij kennen de best practices uit de markt en vertellen u daar graag over.

Suggesties en feedback

Heeft u suggesties om de kwaliteit van onze organisatie verder te verbeteren? Of wilt u graag feedback geven op onze organisatie? Maak dit dan vooral kenbaar aan ons. U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken.

 Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie