Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

HP Partner First Platinum

Als HP Partner First Platinum staat Scholten Awater garant voor een combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat. We zijn gecertificeerd voor de hele productportefeuille van HP. Onze kennis als HP Partner first Platinumst stelt ons in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die uw bedrijf stelt. Altijd tegen de juiste prijs.

HP over Scholten Awater
Scholten Awater en HP vormen een ijzersterke combinatie. Ook in het MKB sluit de propositie van Scholten Awater perfect aan op die van HP. Bart Hoogendoorn, directeur HP Nederland: "Om onze rol in de huidige IT-markt waar te maken, kiezen we er bewust voor samen met business partners de juiste strategie te bepalen.“

 

Referenties  
Emons Group Lees verder
Gemeente Beuningen Lees verder
Wageningen Universiteit Lees verder
Universiteit Maastricht Lees verder
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie