Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

IBM Advanced Business Partner

Scholten Awater is IBM Advanced Business Partner & Authorised Warranty Service Provider (AWSP). Advanced Business Partners spelen een cruciale rol in de marktbenadering van IBM als (primaire) leveranciers voor het leveren van IT-oplossingen. In de vorm van servers, software en dienstverlening biedt IBM de bouwstenen; Als gecertificeerd IBM Business Partner is Scholten Awater uitstekend in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die uw bedrijf stelt. Altijd tegen de juiste prijs en gecombineerd met bijpassende IT-diensten. Als Warranty Service Provider voeren de technici van Scholten Awater de afhandeling van de fabrieksgarantie en onderhoud voor u uit.

IBM over Scholten Awater
"Partnerhip is open communiceren, duidelijkheid en wederzijds respect.... 3 waarden die ik terugvind in ons partnerschap met Scholten Awater. IBM Business Partners als Scholten Awater zijn voor IBM van cruciaal belang in de benadering van de markt. Kennis van klanten en de markt delen maakt de combinatie SA en IBM ijzersterk."

Benoit Lambillotte
Director Business Partners & Mid-Market IBM Benelux

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie