Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Advies & Voorbereiding

Voordat u tot aanschaf overgaat, wilt u er zeker van zijn dat de IT-hardware die u in gebruik neemt, volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Daarom heeft u een ervaren hardwareleverancier nodig die de kennis heeft om u te voorzien van de meest actuele informatie op IT-gebied.

20 jaar kennis & ervaring

Scholten Awater is al twintig jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Dat houdt in dat onze ervaren medewerkers uitgebreide kennis hebben van de laatste ontwikkelingen in de markt, van de nieuwste producten en de beste dienstverlening voor uw organisatie. Zij adviseren u graag over alle aspecten rondom de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van uw IT-infrastructuur. Of het nu gaat om besparingsadvies, MVO-advies, technisch ontwerp, efficiënte werkplekmigraties of om standaardisatie en virtualisatie van uw IT-infrastructuur. Wij doen er alles aan om de beste en meest voordelige IT-oplossing voor u te realiseren.

Wij helpen u graag door onze kennis en ervaring met u te delen en u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen in de beginfase van het aanschafproces. Zo maken wij IT eenvoudiger!

In deze stap van het proces kunt u gebruikmaken van de volgende diensten:

Icon_Technischontwerp.png

    

Technisch ontwerp
Onze specialisten vertalen uw functionele behoefte naar een helder en compleet technisch ontwerp. Lees verder

 

 

 

Icon_Projectmanagement.png

   

Projectmanagement
Voor het uitvoeren en begeleiden van grote projecten, hebben wij ervaren projectleiders in dienst. Lees verder

 

 

Icon_inkoopadvies.png

  

Inkoopadvies
Wij geven u continu inzicht in de ontwikkeling van marktprijzen, de levenscyclus van producten en meer. Lees verder

 

 

 


Icon_besparingsadvies.png

 

Besparingsadvies
Besparen is altijd een punt dat boven aan de agenda staat. Dat is hoogst waarschijnlijk ook bij u het geval. Lees verder 

 

 
 

Icon_MVO-advies.png

MVO-advies
Wij nemen onze verantwoordelijkheden serieus en adviseren u proactief over interessante MVO-oplossingen. Lees verder

 
 
 
 


 

Icon_Mijn_SA.png

Mijn SA, uw persoonlijke e-procurement tool 
Mijn SA is uw persoonlijke omgeving in onze webshop. Hier vindt u alle informatie over uw offertes, orders en meer. Lees verder

 
 


 
 

Icon_kernassortiment.png

Uw eigen kernassortiment
Wij beschikken over een distributiecentrum van 29.000 m2 waarin wij ruimte hebben om uw eigen assortiment op te slaan. Lees verder

 

Icon_aanbestedingsadvies.png

Aanbestedingsadvies
Ons ervaren aanbestedingsteam en onze productspecialisten voorzien u op diverse vlakken van advies bij aanbestedingen. Lees verder


 

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie