Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Inruil oude hardware

Wat doet u met overcomplete of gebruikte apparatuur die niet meer wordt ingezet binnen uw organisatie? Scholten Awater biedt u de mogelijkheid om uw apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze te laten verwerken in ons distributiecentrum.

100% veilige dataverwijdering

Wij gebruiken gecertificeerde dataverwijderingssoftware om de gegevens op uw datadragers te verwijderen. U kunt er ook voor kiezen om uw datadragers fysiek te laten vernietigen. Hiervoor beschikken wij over een eigen pers. Heeft u behoefte aan nog meer zekerheid, dan komen wij uw datadragers vernietigen op locatie.

Vergoedingen of donatie

Wij bieden u de mogelijkheid om uw overcomplete of gebruikte apparatuur te verkopen binnen ons netwerk van organisaties. Uw hardware wordt getest en aan de hand daarvan keren wij u een interessante vergoeding uit. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de waarde van uw gebruikte apparatuur te schenken aan een goed doel. Scholten Awater werkt hiervoor samen met IT4Kids.  

Voordelen en inruilvoorwaarden

Ons retourname proces is ingericht om u te helpen met uw overcomplete of gebruikte apparatuur. Naast de bovenstaande zijn er nog meer redenen om dit door Scholten Awater te laten doen. Ontdek deze via de onderstaande button. Hier kunt u ook direct onze inruilvoorwaarden downloaden en bekijken.

Lees meer

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze specialisten via 024-3579888 of via inruil@sa.nl.

Terug naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie