Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Levering op kamerniveau

Wordt uw apparatuur geleverd, dan is het nog een flinke klus om de apparatuur uit te pakken en op de juiste plaats neer te zetten. Bij ons is dit verleden tijd. Wij leveren uw apparatuur namelijk graag af op kamerniveau. Dit is ook ideaal voor levering van accessoires of verbruiksmiddelen en het scheelt u veel tijd, waardoor u zich kunt richten op andere activiteiten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten. U kunt onze specialisten bereiken op telefoonnummer 024 - 357 99 33 of advies@sa.nl.

Terug naar overzicht

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie