Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Plaatsen apparatuur datacenter

Scholten Awater beschikt over gecertificeerde system engineers die gespecialiseerd zijn in server- en storage hardware. Uw serverracks worden vooraf in ons distributiecentrum of op uw locatie opgebouwd en voorzien van de laatste software updates. Bij het plaatsen worden de bijbehorende rackopties gemonteerd en geïnstalleerd. Tevens monteren wij de kabels en aansluitposities en wij upgraden uw bestaande apparatuur.

Installatie en Start-up diensten voor Servers en Storage

Scholten Awater gaat verder dan alleen de inbouw en opbouw van uw datacenter. Wij zijn in staat om uw apparatuur op management niveau te configureren en alle noodzakelijke software te installeren. Na de installatie kunt u gelijk aan de slag met de inrichting van u applicaties. Scholten Awater zorgt er ook voor dat de apparatuur wordt voorzien van de juiste Firmware en BIOS-versies. 

Periodieke onderhoudsdiensten

Wij kunnen uw hardware op periodieke basis controleren en waar nodig voorzien van de laatste software. Denk hierbij aan drivers, de laatste Firmware en BIOS-versies. Hiervoor heeft Scholten Awater zogenaamde APK-diensten ontwikkeld.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten. U kunt onze specialisten bereiken op telefoonnummer 024 - 357 99 33 of advies@sa.nl.

Terug naar overzicht

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie