Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Uitgifte hardware op locatie

Om u bij de levering van uw hardware te ontzorgen, kunnen wij de uitgifte bij u op locatie uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verspreiden van mobiele devices die per medewerker specifiek zijn uitgekozen. Wij plaatsen een centraal uitgiftepunt, zodat de apparatuur gemakkelijker en sneller bij de juiste persoon terecht komt. Hierdoor bespaart u veel tijd en moeite.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten. U kunt onze specialisten bereiken op telefoonnummer 024 - 357 99 33 of advies@sa.nl.

Terug naar overzicht

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie