Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Kensington

smart. Elk product dat we innoveren wordt door Kensington ontworpen met de gebruiker in gedachtenveilig.

safe. Kensington-producten zijn van hoge kwaliteit, veilig, vrij vanrisico's, zodat u en uw mobiele apparaten veilig zijn simpel.

simple. Kensington-producten zijn gebruiksvriendelijk, intuïtief en productiviteit verhogend.

De expertise waarmee we onze merkbelofte toepassen op onze producten en platformtechnologieën is beloond met een groot aantal prijzen als CES Design Innovation, Red Dot Awards en talloze wereldwijde lofbetuigingen.

Onze voortdurende vernieuwing en vindingrijkheid om ontwerpproblemen te overwinnen door slim gebruik van technologie en eenvoudige gebruikerervaringen, het vergroten van de veiligheid en de bescherming van de hardware en de gebruiker hebben van ons een vooraanstaande concurrent gemaakt in alle categorieën waarin we opereren.

Kensington is de uitvinder en wereldleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops, een erkend leider van Trackball-innovatie en we bieden het ruimste assortiment eersteklas-productiviteitsoplossingen voor iPad, Tablet, iPhone en Smartphone. Het vertrouwen dat in ons merk wordt gesteld is dankzij onze uitstekende laptopbeveiliging zo groot, dat onze naam synoniem is geworden aan computerkabelsloten en het ingebouwde Kensington Security Slot

Het revolutionaire ontwerp van het ClickSafe®-beveiligingsplatform op basis van de industriestandaard MicroSaver®-sloten toont aan hoe we voortdurend ontwikkelen en groeien om nieuwe en grotere doelgroepen te bedienen. ClickSafe® maakt deel uit van de uitgebreide en brede IP- en patentenportfolio van Kensington die zowel klanten als investeerders ondersteunt.

Meer dan dertig jaar ontwikkelt Kensington al innovatieve producten die de relatie tussen u en uw mobiele apparaat plezieriger, productiever en veiliger maken.

Kensington is pionier op het gebied van computerveiligheid sinds de uitvinding van de Kensington Security Slot dat in 95% van alle laptops, LCD/LED-monitors, tv’s, projectoren en printers is ingebouwd. Daarvoor boden we al beveiliging met onze System Saver-productlijn waarmee de Apple II werd beschermd tegen spanningspieken en oververhitting.

Of het nu op kantoor, thuis of onderweg is, bij de computeraccessoires van Kensington zijn bruikbaarheid, creativiteit en inspiratie samengebracht in een uitgebreid scala van producten die zeer tevreden gebruikers en trouwe klanten opleveren. De technici van Kensington beveiligen en beschermen alle apparaten waarop wereldwijde organisaties en hun medewerkers vertrouwen en garanderen en verbeteren hun productiviteit.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie