Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Knallend het jaar uit!

Word nu nog productiever op het werk met de geweldige accessoires van Logitech! Profiteer tot en met 31 december 2017 van aantrekkelijke kortingen op deze accessoires. Bekijk snel de actieproducten en creëer een comfortabele werkplek. Wanneer u een bestelling plaatst van minimaal € 500,- ontvangt u bovendien een gratis vuurwerkpakket t.w.v. € 50,-!
Let op: op=op

Actieproducten

Bekijk hieronder een overzicht van de Logitech actieproducten.

MX-Master MK520 R400

MX Master Darkfield Laser Mouse

Deze muis is ontwikkeld voor intensieve gebruikers die meer willen doen en efficiënter willen werken. De MX Master heeft een aantal geavanceerde features zoals Logitech Flow om meerdere computers naadloos te besturen, geavanceerd scrollen, uiterst nauwkeurig tracken op alle ondergronden en een schitterend design. Geoptimaliseerd voor Windows® en Mac.

Logitech Wireless Combo MK520

Dit toetsenbord met afgeronde toetsen, een indeling op normale grootte en een handsteun is vriendelijk voor uw handen. De geronde zijkanten en zachte rubberen grips bieden uw hand comfort, ondersteuning en controle. Geniet van vloeiende, nauwkeurige tracking op vrijwel elk oppervlak.

Wireless Presenter R400

De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje. Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Sluit de ontvanger aan op een USB-poort en u kunt aan de slag.

Buttonlogitech

Buttonlogitech

Buttonlogitech

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of bel met onze Salesafdeling via 024-3579888.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie