Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Play hard/Work easy

Word nu nog productiever op het werk met de geweldige accessoires van Logitech! Profiteer tot en met 30 september van aantrekkelijke kortingen op deze accessoires. Bekijk snel de actieproducten en creëer een comfortabele werkplek.

Maak kans op een Wonderboom speaker!

Wanneer u een bestelling plaatst van minimaal € 1.000,- maakt u bovendien kans op een originele Wonderboom speaker. Deze compacte speaker beschikt over een waterdicht ontwerp en verdeelt het geluid over 360 graden. Zet de speaker in het midden van een kring en iedereen luistert naar hetzelfde heldere geluid. 

Wonderboom

Actieproducten

Bekijk hieronder een overzicht van de Logitech actieproducten.

M280 MK330 C925

Wireless Mouse M280

Geniet van extra comfort voor uw rechterhand met de geronde grips van zacht rubber. De batterij gaat 18 maanden mee dankzij het energiezuinige ontwerp. M280 gaat bovendien automatisch naar slaapstand wanneer u deze niet gebruikt.

Logitech Wireless Combo MK330

Dankzij 11 sneltoetsen op het toestenbord krijgt u direct toegang tot uw favoriete websites en uw favoriete muziek en films. U kunt de gestroomlijnde muis overal mee naartoe nemen. Bovendien kunt u de nano-ontvanger gemakkelijk opbergen in het opbergvakje.

C925 webcam

De C925e werkt met vrijwel alle toepassingen voor videovergaderen, waardoor u elke vergadering snel kunt opzetten en uitvoeren. Deze betaalbare webcame met 1080p video in Full HD met 30 frames per seconde biedt levensechte helderheid.

Buttonlogitech

Buttonlogitech

Buttonlogitech

B100 K280 R400

B100 Optical USB muis

Met deze muis werkt u zoals u het wilt, of u nu rechts- of linkshandig werkt. Haal de muis uit de verpakking, plug het in de USB-poort van uw computer en start met werken.

Corded Keyboard K280

Dankzij de verstevigde, morsbestendige behuizing en vlakke toetsen die tot 10 miljoen toetsaanslagen meegaan kan dit toetsenbord jarenlang intensief kantoorgebruik weerstaan. De comfortabele handsteun maakt dit toetsenbord populair bij werknemers. 

Wireless Presenter R400

De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje. Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Sluit de ontvanger aan op een USB-poort en u kunt aan de slag.

Buttonlogitech

Buttonlogitech

Buttonlogitech

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of bel met onze Salesafdeling via 024-3579888.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie