Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Microsoft Surface Book 2

De nieuwe Micosoft Surface Book 2 is officieel beschikbaar. U kunt deze nu bestellen bij Scholten Awater.

Ervaar twee keer meer vermogen dan voorheen en een levensduur van de accu tot 17 uur. De nieuwe Surface Book 2 levert prachtige grafische prestaties op een levendig PixelSense™- 13,5 inch-scherm.

Naamloos -1

Krachtig, duurzaam en licht qua gewicht

Premium design en kwalitatieve materialen maken de nieuwe Surface Book 2 dun en licht genoeg om overal mee naar toe te nemen zonder dat de prestaties achteruit gaan. De nieuwe Surface Book 2 is een veelzijdige laptop, een krachtige tablet en draagbare studio in één. 

Surface -Book -2-Laptop Surface -Book -2-Tabletmodus Surface -Book -2-Studiomodu Surface -Book -2-Weergavemodus

Laptopmodus

Een dunne, draagbare krachtpatser met een levensduur van de accu tot 17 uur. Werk met software van professionele kwaliteit op het volledige toetsenbord, trackpad en aanraakscherm.

Tabletmodus

Maak het scherm los om de Surface Book 2 in een dunne, krachtige en lichtgewicht tablet te veranderen die je overal mee naartoe kunt nemen.

Studiomodus

Vouw Surface Book 2 op in studiomodus om op een natuurlijke en comfortabele manier te tekenen. Voeg Surface Dial* en pen* toe voor een creatieve ervaring.

Weergavemodus

Maak het scherm los met één druk op de knop, draai het om en plaats het er weer op voor presentaties en om inhoud te kunnen delen.

Volledig toetsenbord met achtergrondverlichting

Typ sneller en met vertrouwen. Je vingers vliegen over de toetsen op het comfortabele toetsenbord met achtergrondverlichting. De volledig glazen, nauwkeurige trackpad zorgt voor snel en met vertrouwen klikken en bewegen.

Adembenemende weergave

Krijg een verbluffende revolutie en kleur met 6 miljoen pixels op een PixelSense™-scherm van 13,5 inch dat is ontworpen voor Pen en touch.

Bestel de Surface Book 2

Bent u al overtuigd? Bij ons kunt u de verschillende modellen van de Surface Book 2 nu bestellen! Klik hiervoor op de onderstaande button en ga direct naar de webshop van Scholten Awater.

Webshop _Surfacebook

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een demo ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met de salesafdeling van Scholten Awater via 024-357 98 88.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie