Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Surface Book

De Surface Book is het krachtigste apparaat in zijn soort en is met zorg ontworpen. Met een afneembaar scherm en krachtig genoeg voor professionele software. U kunt de Surface Book nu alvast bestellen bij Scholten Awater.

De Surface Book heeft een lichtgewicht magnesium behuizing en is dun genoeg om overal mee naartoe te nemen zonder ook maar iets aan kracht in te boeten. Het afneembare 13,5” PixelSense™ beeldscherm bedien je met de Pen of met touch. Het scherm heeft een onovertroffen resolutie en kleuren die van het scherm af spatten. Deze laptop is gemaakt voor professionele software en laadt razendsnel zware programma’s als SolidWorks 3D CAD, AutoCAD Revit en Adobe Premiere Pro®4.

Ben van Berkel

Architect Ben van Berkel is de ontwerper van het innovatieve Station Arnhem Centraal en de beroemde Erasmusbrug. Maak kennis met zijn passie voor architectuur en ontdek hoe moderne technologie hem helpt om revolutionaire ontwerpen neer te zetten.

Gebouwd om te presteren

Surface Book is gebouwd om uitzonderlijke prestaties te leveren. Deze krachtpatser heeft een prachtig design en kan moeiteloos zware taken aan. De Surface Book geeft verder de volgende eigenschappen:

  • Kijk, teken of ontwerp - Eenmaal losgekoppeld kunt u het scherm 180 graden draaien en weer vastmaken aan het geïntegreerde toetsenbord. Geef een presentatie, bekijk films of ontwerp iets met de Surface Pen.
  • Log in met een glimlach - Met de professionele gezichtsherkenning software van Windows Hello logt u sneller en veiliger in.
  • Intel® Core™-processors & een graphics accelerator - De Intel® Core™ i5- en i7-processor met optionele NVIDIA GeForce GPU maken de graphics ongeëvenaard.
  • Voor software van professionele kwaliteit - Surface Book heeft geen enkele moeite met zware, professionele software, zoals SolidWorks 3D CAD, AutoCAD Revit en Adobe Premiere Pro.

Surface -Book -afb

Bestel de Surface Book

Bent u al overtuigd? Bij ons kunt u de verschillende modellen van de Surface Book nu bestellen! Klik hiervoor op de onderstaande button en ga direct naar de webshop.

Btn _webshop

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een demo ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met de salesafdeling van Scholten Awater via 024-357 98 88.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie