Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Surface Book - De ultieme laptop

De Surface Book is het krachtigste apparaat in zijn soort en is met zorg ontworpen. Met een afneembaar scherm en krachtig genoeg voor professionele software. U kunt de Surface Book nu alvast bestellen bij Scholten Awater.

De Surface Book heeft een lichtgewicht magnesium behuizing en is dun genoeg om overal mee naartoe te nemen zonder ook maar iets aan kracht in te boeten. Het afneembare 13,5” PixelSense™ beeldscherm bedien je met de Pen of met touch. Het scherm heeft een onovertroffen resolutie en kleuren die van het scherm af spatten. Deze laptop is gemaakt voor professionele software en laadt razendsnel zware programma’s als SolidWorks 3D CAD, AutoCAD Revit en Adobe Premiere Pro®4.

Surface Book - Library Clipboard

Een hele dag dromen en creëren

Met tot wel 12 uur aan accuvermogen voor het afspelen van video’s kunt u de hele dag doorgaan, dag in dag uit. Vanaf nu neem je je werk overal mee naartoe.

Ontwerp & creëer met de Surface Pen

Moeiteloos schetsen, schrijven en wissen dankzij 1024 drukgevoeligheid niveaus. De Surface Pen bergt u gemakkelijk op door hem magnetisch vast te klikken.

Maak je videogesprekken levensecht

Videogesprekken worden net echt in 1080p met camera’s aan de voor- en achterzijde en stereoluidsprekers met Dolby® Audio Premium.

Windows Ink

Zet uw gedachten razendsnel op (digitaal) papier met de Windows Ink-werkruimte. Met een enkele muisklik heeft u toegang tot de beste digitale inkt-features op de Surface, zoals memo notities, een nieuwe pagina voor schetsen of een snelle schermopname die u kunt bewerken en delen.

Kijk, teken of ontwerp

Eenmaal losgekoppeld kunt u het scherm 180 graden draaien en weer vastmaken aan het geïntegreerde toetsenbord. Geef een presentatie, bekijk films of ontwerp iets met de Surface Pen.

Log in met een glimlach

Met de professionele gezichtsherkenning software van Windows Hello logt u sneller en veiliger in.

Intel® Core™-processors & een graphics accelerator

De Intel® Core™ i5- en i7-processor met optionele NVIDIA GeForce GPU maken de graphics ongeëvenaard.

Surface -Book -afb

Specificaties

De Surface Book komt in verschillende modellen en heeft de volgende specificaties:

  • Intel Core i5- of i7-processor
  • 128 GB/ 256GB / 512GB / 1TB SSD opslag
  • 8GB of 16 GB RAM geheugen 
  • NVIDIA® (optioneel) 
  • GeForce® GTX (optioneel)

Bestel de Surface Book

Bent u al overtuigd? Bij ons kunt u de verschillende modellen van de Surface Book nu bestellen! Klik hiervoor op de onderstaande button en ga direct naar de webshop.

Btn _webshop

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een demo ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met de salesafdeling van Scholten Awater via 024-357 98 88.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie