Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

De nieuwste Microsoft Surface devices

Maak kennis met de nieuwste Microsoft Surface devices.

U kunt deze devices nu al in pre-order plaatsen. Vanaf 15 juni zijn de nieuwe Micosoft Surface Laptop, Pro én Studio officieel beschikbaar. 

Surface -Laptop Surface -Pro Surface -Studio

Microsoft Surface Laptop

De Surface Laptop gaat verder dan de tradionele laptop. De Surface Laptop is dun, licht en krachtig, met een vleugje luxe en een perfecte balans tussen prestaties, draagbaarheid en accuduur.

Ervaar meer ruimte voor je ideeën met een edge-to-edge scherm en ultradunne randen. Het gehele keyboard is verpakt in zacht en duurzaam Alcantara®-materiaal.

Microsoft Surface Pro

De Surface Pro is gloednieuw. Deze Surface Pro is van binnenuit opnieuw ontworpen om hogere prestaties te kunnen leveren.  

Met de Surface Pro komen creatieve ideeën tot leven. Het keyboard op de nieuwe Microsoft Surface Pro heeft een vernieuwde, fijne toetsaanslag met een key travel van 1,3 mm. Het glazen trackpad kan met vijf vingers tegelijk worden bediend.

Microsoft Surface Studio

Surface Studio is een volledig nieuw soort device ontworpen voor creativiteit. Het PixelSense™-touchscreen van 28-inch vormt een zwevend digitaal canvas voor allerlei soorten werk. 

Surface Studio biedt de kracht en prestaties die professionals nodig hebben. Zorgvuldig vormgegeven met een Zero-Gravity-scharnier om eenvoudig te switchen van de desktopstand naar de Studio-stand.

MS_devices _btn

MS_devices _btn

MS_devices _btn

MS_devices _btn _pre _order MS_devices _btn _pre _order MS_devices _btn _pre _order

Divider

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of bel met onze Salesafdeling via 024-3579888.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie