Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Gold Certified Partner

Scholten Awater heeft de Gold Certified Partner status bij Microsoft en vertegenwoordigt het hoogste niveau van competentie en ervaring in Microsoft-technologieën. We werken nauw samen met Microsoft en hebben binnen de Microsoft Gold Status de Licensing Solutions Competency.

Microsoft over Scholten Awater
"Scholten Awater behoort tot de grootste Microsoft resellers van Nederland. Naast de focus op hardware heeft Scholten Awater de laatste jaren sterk ingezet op Microsoft software en licentieadvies. Dat vertaalt zich bij Scholten Awater in een grote kennis van het Microsoft productportfolio, een groeiend aantal trajecten voor Software Asset Management en een sterke groei van Microsoft licentieomzet in zowel de midmarket als enterprise markt. Dit alles geeft mij een groot vertrouwen in de bijdrage die Scholten Awater gaat leveren in de totale propositie van Microsoft naar haar klanten."

Diane Janknegt
Directeur Microsoft OEM

Referenties  
NBA Lees verder
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie