Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

MVO

Duurzaamheid, milieu en maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onderdeel van het algemene beleid van Scholten Awater en een voorwaarde voor duurzame groei. Scholten Awater doet op een verantwoorde manier zaken met haar stakeholders en is met hen in gesprek over MVO. Daarnaast ondersteunt Scholten Awater diverse maatschappelijke projecten. 

Wij streven ernaar onze prestaties op het gebied van duurzaamheid continu te verbeteren. Hiertoe hebben we doelstellingen geïntegreerd in de bedrijfsplannen die jaarlijks worden opgesteld en geëvalueerd.

People

Scholten Awater respecteert de universele verklaring van de rechten van de mens van de Verenigde Naties en de universele normen met betrekking tot arbeid van de International Labour Organisation (ILO). Wij streven naar een personeelsbeleid, waarbij medewerkers kansen krijgen zich te ontplooien en ontwikkelen, passend binnen de behoefte van de organisatie. Scholten Awater biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans  deel te nemen aan het arbeidsproces. Tevens bieden wij jongeren de gelegenheid om werkervaring op te doen.

Planet

Scholten Awater heeft zich gecommitteerd aan de Klimaatcoalitie en streeft er dan ook naar om in 2050 een volledig klimaat neutrale bedrijfsvoering te hebben.

Profit

Scholten Awater onderschrijft de richtlijnen voor maatschappelijk ondernemen van de ILO en de Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO). Wij ondersteunen een aantal plaatselijke, regionale en landelijke projecten en organisaties op het snijvlak van educatie, zorg en ICT, waarbij het maatschappelijk belang voorop staat.

MVO Award

Scholten Awater heeft op 13 juni 2016 de MVO Award in ontvangst genomen van Rijk van Nijmegen Uitdaging. De organisatie reikt ieder jaar de MVO Award uit aan een organisatie die op een bijzondere manier invulling geeft aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Met het winnen van deze award toont Scholten Awater aan dat het bedrijf zich onderscheidt op gebied van MVO. Om de award te winnen is gekeken naar het evenwicht tussen alle pijlers van duurzaam ondernemen; People, Planet en Profit. De jury over Scholten Awater: "Scholten Awater is een grote en jonge organisatie die ISO 14001 zorgvuldig hanteert. Prachtig is te zien hoe het bedrijf met name het element 'People' heeft ingebed in de organisatie. Scholten Awater is ver in het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmark. Een prachtig element daarbij is dat er voor deze medewerkers  doorgroeimogelijkheden worden gecreëerd. MVO is verweven door het hele bedrijf en wordt door alle medewerkers gedragen."

MVO Award

Beleidsverklaring

Onze beleidsverklaring kunt u downloaden en lezen door te klikken op de onderstaande button.

Download


MVO jaarverslag 2016

Het MVO jaarverslag 2016 van Scholten Awater kunt u downloaden en lezen door te klikken op de onderstaande button.

Download

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons MVO-beleid of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons MVO-team. Ons MVO-team kunt u bereiken door te mailen naar mvo@sa.nl.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie