Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Samsung Business Partner

Scholten Awater is Samsung Business Partner. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in het adviseren, leveren en onderhouden van de kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen van Samsung.

Samsung over Scholten Awater
Scholten Awater leerde Samsung als marktleider in displays kennen. Samen bouwden de twee het merk Samsung in de grootzakelijke markt uit. Al snel kwamen er nieuwe productgroepen bij. En met succes. Zo groeide Samsung in drie jaar tijd uit van een onbekend merk in printingoplossingen tot de nummer twee in de markt. Erwin van der Valk, Country Director van Samsung weet hoe dat komt: “Alles wat wij doen, doen we met passie. We ontwikkelen de beste producten, waarbij we de klant voorop stellen. En dat doet Scholten Awater ook. Elke dag weer.”

Samsung en Scholten Awater versterken elkaar in maatwerkoplossingen, die tegemoet komen aan de behoeften van klanten. Ongeacht of het om hardware, software of service gaat. Samsung betrekt Scholten Awater zelfs in haar R&D, waarmee zij inzicht in de laatste technologieën en productontwikkelingen krijgt. En daar ontvangt Samsung waardevolle informatie over klantwensen voor terug, zodat oplossingen verder kunnen worden verbeterd. Van der Valk: “Onze drang om te innoveren is enorm. Daar zie je onze gezamenlijke passie direct in terug. We blijven onze oplossingen continu verder verbeteren.”

Scholten Awater is een van de grootste IT-leveranciers in Nederland en weet precies wat er in de markt speelt. Bovendien is Scholten Awater ontzettend sterk in logistiek. Van der Valk: “Het prettige van onze samenwerking is dat we beiden heel flexibel zijn. We kunnen producten snel aanpassen als de klant daar om vraagt. Daarnaast kennen we elkaars kracht en versterken we elkaar daarin. Het ligt dan voor de hand om met Scholten Awater de zakelijke markt te bestormen. Van displays, notebooks en printingoplossingen tot mobiele telefonie. Onze samenwerking biedt dan ook volop perspectief. Samen bouwen we verder aan een mooie toekomst met nóg betere oplossingen.”

Erwin van der Valk
Head of Business Developmentbij Samsung Electronics Benelux BV

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie