Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Maak kennis met Samsung Knox

De laatste jaren is het zakelijk gebruik van smartphones en tablets enorm toegenomen. Zo blijkt uit onderzoek dat 80% van het e-mailverkeer wordt bekeken via een smartphone en zien we een enorme toename van bedrijfs-apps die worden ingezet om medewerkers efficiënter te laten werken. Kortom smartphones en tablets zijn van ‘nice to have’ naar ‘musthave’ getransformeerd.

Het gebruik van deze mobiele devices is op gebied van veiligheid en beheersbaarheid een uitdaging voor IT-afdelingen. Organisaties beveiligen en beheren tegenwoordig bijna alles, maar hierbij worden mobiele devices vaak vergeten. Cybercriminelen richten zich altijd op de zwakste plekken en een onbeheerd mobiel device is daar een voorbeeld van. Daarnaast is sinds 1 januari 2016 de maatregel meldplicht datalekken ingevoerd. Dit betekent dat een organisatie verplicht is om bij het geval van een datalek dit te melden bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Samsung Knox is het antwoord op de uitdaging van de IT-afdeling

Om IT-managers te ondersteunen bij beveiliging en beheer heeft Samsung het Knox platform ontwikkeld. Knox speelt in op de beheereisen van IT-managers, zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring. Medewerkers kunnen door het gebruik van Samsung Knox in alle vrijheid applicaties downloaden en hoeven zich geen zorgen te maken over het mogelijke risico op zakelijke documenten en applicaties. Knox bestaat uit vijf onderdelen, namelijk: Knox Workspace, Knox Enrollment, Knox Premium, Knox Customization en Knox Encryption.

                                                        

Samsung -KNOXGartner en Knox 

Samsung Knox onderscheidt zich door zijn grote diversiteit aan toonaangevende beheermogelijkheden. Onderzoek van Gartner (april 2016) toont dat Knox de meest toonaangevende beheeroplossing is voor mobiele devices. Vooral de verificatiemethoden en de encryptie van Knox worden hoog gewaardeerd.

Meer informatie

Voor meer informatie over Samsung Knox kunt u ook terecht op de Samsung Knox website van onze partner Tech Data. ga hiervoor naar www.knoxmobilesecurity.nl.

Wilt u weten hoe Samsung Knox de beveiliging op uw mobile devices kan verbeteren?

Neem dan contact op met Wouter Seinen, onze mobility specialist. Hij komt graag bij u langs om te bekijken wat Knox voor uw organisatie kan betekenen.

Button _Wouter

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie