Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

In 1993 is Scholten Awater opgericht met een duidelijke visie op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen zijn wij begonnen aan onze missie om middelgrote en grote organisaties in Nederland snel en efficiënt te voorzien van IT-hardware.

Al snel groeide Scholten Awater uit tot dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 200 medewerkers en een groot distributiecentrum om u te voorzien van hardware en IT-diensten. Deze diensten zijn ontwikkeld om u volledig te ontzorgen. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen bedrijfsvoering zonder omkijken te hebben naar de aanschaf, logistiek en het onderhoud van uw IT-hardware.

Gemak, tijdwinst en kostenbesparing

Scholten Awater ontzorgt grote organisaties met totaaloplossingen van hardware, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied. 

Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparingen.

Zo maken wij IT eenvoudiger!

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie