Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Brochures Scholten Awater

Audiovisuele oplossingen brochure

Door onze merkonafhankelijkheid en schaalgrootte zijn wij in staat om u de beste AV-hardware aan te bieden tegen uitstekende condities en concurrerende prijzen. Met onze dienstverlening maken wij ook uw audiovisuele project een stuk eenvoudiger.

Download
Algemene Scholten Awater brochure

Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware: advies & voorbereiding, techniek & configuratie, logistiek & installatie en garantie & onderhoud. Als grootste merkonafhankelijke IT-hardware dienstverlener van Nederland leveren wij alle A-merken tegen uitstekende condities.

Download
IT-Diensten brochure

Voordat u tot aanschaf overgaat, wilt u er zeker van zijn dat de IT-hardware die u in gebruik neemt, volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Daarom heeft u een ervaren hardware leverancier nodig die de kennis heeft om u te voorzien van de meest actuele informatie op IT-gebied.

Download
IT-Diensten catalogus

Deze catalogus geeft u een overzicht van de IT-diensten die Scholten Awater vrijwel dagelijks uitvoert. In 20 jaar tijd hebben wij deze diensten verder ontwikkeld en geperfectioneerd, waardoor wij u kunnen verzekeren van de hoogste kwaliteit en een zorgeloze ervaring bij de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van uw IT-hardware.

Download
Always On brochure

Mobiele devices veranderen steeds meer van handige gadgets naar middelen die werknemers in staat stellen om hun werk uit te voeren en hun productiviteit te verhogen. Denk hierbij aan het raadplegen van bedrijfsinformatie en het communiceren met collega’s, leveranciers en klanten.

Download
Retourname brochure

Wat doet u met overcomplete of gebruikte apparatuur die niet meer wordt ingezet binnen uw organisatie? Scholten Awater biedt u de mogelijkheid om uw apparatuur op een veilige en verantwoorde wijze te laten verwerken.

Download
Benchmark brochure

Hoe weet u of u op dit moment de best mogelijke prijs betaalt voor uw IT-hardware? Scholten Awater biedt u de mogelijkheid om een uitgebreide benchmark uit te laten voeren. Dit doen wij kosteloos én op basis van unieke gegevens. Door onze merkonafhankelijkheid en ons omvangrijke klantenbestand kunnen wij u als geen ander inzicht geven in de markt.

Download
Datacenter Solutions brochure

Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij een echte specialist geworden in het adviseren over server-, storage- en netwerkhardware en tevens over de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud ervan. Wij kunnen u ondersteunen met alle onderdelen van uw automatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw organisatie.

Download
1 2  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie