Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Brochures Scholten Awater

Factsheet Klantfeedbackmonitor

Scholten Awater houdt zich al lange tijd bezig met klanttevredenheidsmetingen en de daarbij behorende verbeteringen in de dienstverlening. In 2013 zijn wij echter gestart met de SA-klantfeedbackmonitor. Hierdoor kunnen we nog sneller reageren op veranderde behoeften bij onze klanten. Naar aanleiding van de feedback hebben wij een factsheet gemaakt over onze orderafhandeling.

Download
SA Bedrijven Courant - CYOD

De ontwikkelingen op IT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Dit geldt uiteraard ook voor uw organisatie. Scholten Awater is al 20 jaar een begrip op het gebied van IT-hardware en weet alles over de laatste ontwikkelingen, zoals cloud computing, virtualisatie, Het Nieuwe Werken en ‘Choose Your Own Device’.

Download
1 2
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie