Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Evenement Locatie Datum  
Zevenheuvelennacht Nijmegen 18 november 2017 Lees verder
Zevenheuvelenloop Nijmegen 19 november 2017 Lees verder

Zevenheuvelennacht

Bent u een fanatiek hardloper en wilt u een sportieve prestatie neerzetten? Dan is dit uw kans! Als hoofdsponsor van de Zevenheuvelen Bedrijvenloop nodigen wij u als relatie van Scholten Awater van harte uit om samen met ons mee te lopen in de Zevenheuvelennacht (7km) 2017. Ook uw partner kan met ons meelopen. De Zevenheuvelennacht vindt plaats op zaterdag 18 november.

U kunt zich aanmelden via www.sa.nl/7hl.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie