Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Android_news

Scholten Awater is Android Zero-Touch reseller

Scholten Awater is nu ook Android Zero-Touch reseller in Nederland. Met Zero-Touch Enrollment is het mogelijk om op grote schaal Android-toestellen automatisch te implementeren binnen een zakelijke infrastructuur. 

Lees verder

Laatste nieuws

VRZHZ

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Scholten Awater sluiten samenwerking

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) heeft de openbare Europese aanbesteding gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding omvat werkplekapparatuur, mobiele devices en server, storage en netwerkapparatuur. De VRZHZ is een nieuwe klant van Scholten Awater.

Lees verder
Grant_Thornton_news

Grant Thornton kiest voor DaaS-concept

De samenwerking tussen Grant Thornton, Centralpoint.nl en Scholten Awater is officieel bekrachtigd. De contracten zijn ondertekend en dat betekent dat het Device as a Service (DaaS) concept wordt uitgerold binnen de Grant Thornton organisatie.

Lees verder
Uni_Twente

Universiteit Twente kiest voor Scholten Awater

Universiteit Twente heeft de openbare Europese aanbesteding voor werkplekken en mobiele devices gegund aan Scholten Awater. De Universiteit Twente is een nieuwe klant van Scholten Awater. 

Lees verder
Site_Dell_Titanium

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn Dell EMC Titanium partner

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn vanaf heden gecertificeerd als Dell EMC Titanium partner. Hiermee behoren beide bedrijven tot de zeer selecte groep Nederlandse IT-leveranciers die de Titanium status mag voeren.

Lees verder
Fryslan_news

Provincie Fryslân werkt opnieuw samen met Scholten Awater

Provincie Fryslân heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot Mobility voorlopig gegund aan Scholten Awater. De provincie is een bestaande klant van Scholten Awater. 

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie