Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Uni_Twente

Universiteit Twente kiest voor Scholten Awater

Universiteit Twente heeft de openbare Europese aanbesteding voor werkplekken en mobiele devices gegund aan Scholten Awater. De Universiteit Twente is een nieuwe klant van Scholten Awater. 

Lees verder

Laatste nieuws

Site_Dell_Titanium

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn Dell EMC Titanium partner

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn vanaf heden gecertificeerd als Dell EMC Titanium partner. Hiermee behoren beide bedrijven tot de zeer selecte groep Nederlandse IT-leveranciers die de Titanium status mag voeren.

Lees verder
Fryslan_news

Provincie Fryslân werkt opnieuw samen met Scholten Awater

Provincie Fryslân heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot Mobility voorlopig gegund aan Scholten Awater. De provincie is een bestaande klant van Scholten Awater. 

Lees verder
Luuk_Brian

Infotheek Group benoemt Managing Director en Chief Digital Officer

Luuk Slaats (42) is per 1 januari benoemd tot Managing Director (MD) van de totale end user-divisie van Infotheek Group. De Group geeft hiermee nadere invulling aan de eerder aangekondigde splitsing tussen de end user- en distributie-activiteiten, met ieder een eigen MD en focus. Brian Speelman (50) is per 1 januari benoemd tot Chief Digital Officer (CDO) van de Infotheek Group en stopt met zijn werkzaamheden in de end user directie.

Lees verder
afb_Nieuws_HP_Terugroepactie

HP terugroepactie notebookbatterijen

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor bepaalde notebookbatterijen. De batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. De veiligheid van klanten heeft voor HP de hoogste prioriteit. Daarom heeft HP besloten een terugroepactie te starten.

Lees verder
Schiphol

Scholten Awater en Royal Schiphol Group starten samenwerking

Royal Schiphol Group heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater en één andere partij. Royal Schiphol Group is een nieuwe klant voor Scholten Awater en beschikt over 2.200 werkplekken.

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie