Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Luuk_Brian

Infotheek Group benoemt Managing Director en Chief Digital Officer

Luuk Slaats (42) is per 1 januari benoemd tot Managing Director (MD) van de totale end user-divisie van Infotheek Group. De Group geeft hiermee nadere invulling aan de eerder aangekondigde splitsing tussen de end user- en distributie-activiteiten, met ieder een eigen MD en focus. Brian Speelman (50) is per 1 januari benoemd tot Chief Digital Officer (CDO) van de Infotheek Group en stopt met zijn werkzaamheden in de end user directie.

Lees verder

Laatste nieuws

afb_Nieuws_HP_Terugroepactie

HP terugroepactie

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor bepaalde notebookbatterijen. De batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. De veiligheid van klanten heeft voor HP de hoogste prioriteit. Daarom heeft HP besloten een terugroepactie te starten.

Lees verder
Schiphol

Scholten Awater en Royal Schiphol Group starten samenwerking

Royal Schiphol Group heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater en één andere partij. Royal Schiphol Group is een nieuwe klant voor Scholten Awater en beschikt over 2.200 werkplekken.

Lees verder
Groningen

Rijksuniversiteit Groningen kiest voor Scholten Awater

Rijksuniversiteit Groningen heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot werkplekapparatuur gegund aan Scholten Awater. Rijksuniversiteit Groningen is een nieuwe klant voor Scholten Awater.

Lees verder
Werkstress_site

Kom in beweging tijdens de week van de werkstress

Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid roept deze week uit tot de landelijke week van de werkstress. Stress op de werkvloer is nog steeds beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Tijdens deze week organiseren bedrijven in het hele land activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten.

Lees verder
News_CHERRY

Ontdek CHERRY's security accessoires

Scholten Awater kan u nu ook CHERRY computeraccessoires leveren. CHERRY is bekend van de elegante en industriële keyboards die al jaren succesvol in de markt worden gezet. Cherry heeft professionele toetsenborden en muizen voor de volgende doelgroepen: Office, eHealth, Security en Industry.

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie