Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Groningen

Rijksuniversiteit Groningen kiest voor Scholten Awater

Rijksuniversiteit Groningen heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot werkplekapparatuur gegund aan Scholten Awater. Rijksuniversiteit Groningen is een nieuwe klant voor Scholten Awater.

Lees verder
Werkstress_site

Kom in beweging tijdens de week van de werkstress

Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid roept deze week uit tot de landelijke week van de werkstress. Stress op de werkvloer is nog steeds beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Tijdens deze week organiseren bedrijven in het hele land activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten.

Lees verder
News_CHERRY

Ontdek CHERRY's security accessoires

Scholten Awater kan u nu ook CHERRY computeraccessoires leveren. CHERRY is bekend van de elegante en industriële keyboards die al jaren succesvol in de markt worden gezet. Cherry heeft professionele toetsenborden en muizen voor de volgende doelgroepen: Office, eHealth, Security en Industry.

Lees verder
Lookout

Lookout beschermt als de beste!

Lookout is door IDC uitgeroepen tot marktleider op het gebied van mobile threat protection. Scholten Awater werkt met Lookout samen om mobiele devices beter te beschermen.  

Lees verder
DPACK_site

Dell EMC DPACK: performance analyse voor uw servers

Heeft u een opslag- of virtualisatie-uitdaging? Staat uw bedrijf voor een nieuwe beslissing in het beheer van uw infrastructuur? Benieuwd naar uw werkbelastingprestaties en bestandskarakterisering-analyse? Neemt u dan nu contact op met Scholten Awater om uw opslag te laten analyseren met DPACK en ga kostenbesparend uw toekomst tegemoet.

Lees verder
TMZC

Toshiba benoemt Scholten Awater als eerste Mobile Zero Client specialist

Toshiba Information Systems Benelux is met hardwaredienstverlener Scholten Awater overeengekomen dat zij zich ontwikkelen als specialist in de markt van Mobile Zero Client oplossingen. Het bewerken van dit nieuwe marktsegment zal zich met name richten op grootzakelijke organisaties in de zorg, finance, overheid en onderwijs. Daar waar hoge eisen worden gesteld aan veilige werkplekken nu ook de nieuwe GDPR wet- en regelgeving voor data- en privacybescherming van kracht gaat in 2018.

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie