Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Lookout

Lookout beschermt als de beste!

Lookout is door IDC uitgeroepen tot marktleider op het gebied van mobile threat protection. Scholten Awater werkt met Lookout samen om mobiele devices beter te beschermen.  

Lees verder
DPACK_site

Dell EMC DPACK: performance analyse voor uw servers

Heeft u een opslag- of virtualisatie-uitdaging? Staat uw bedrijf voor een nieuwe beslissing in het beheer van uw infrastructuur? Benieuwd naar uw werkbelastingprestaties en bestandskarakterisering-analyse? Neemt u dan nu contact op met Scholten Awater om uw opslag te laten analyseren met DPACK en ga kostenbesparend uw toekomst tegemoet.

Lees verder
TMZC

Toshiba benoemt Scholten Awater als eerste Mobile Zero Client specialist

Toshiba Information Systems Benelux is met hardwaredienstverlener Scholten Awater overeengekomen dat zij zich ontwikkelen als specialist in de markt van Mobile Zero Client oplossingen. Het bewerken van dit nieuwe marktsegment zal zich met name richten op grootzakelijke organisaties in de zorg, finance, overheid en onderwijs. Daar waar hoge eisen worden gesteld aan veilige werkplekken nu ook de nieuwe GDPR wet- en regelgeving voor data- en privacybescherming van kracht gaat in 2018.

Lees verder
Partnership

Scholten Awater en Uniserver sluiten partnerovereenkomst

Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, hebben een partnerovereenkomst gesloten. Scholten Awater gaat zijn klanten de mogelijkheid bieden om Uniserver’s Infrastructure as a Service te gebruiken. Met dit platform biedt Scholten Awater de mogelijkheid om flexibel virtuele resources samen te stellen om organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan de strengste data compliance en integriteiteisen.

Lees verder
DOWR_news

DOWR-gemeenten kiezen gezamenlijk voor Scholten Awater

De gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte hebben de gezamenlijke Europese aanbesteding met betrekking tot de levering van devices en complexe hardware gegund aan Scholten Awater. De DOWR-gemeenten zijn bestaande klanten voor Scholten Awater.

Lees verder
Mac-as-a-Service

Scholten Awater brengt met Mac as a Service macOS succesvol naar organisaties

Scholten Awater biedt organisaties Mac as a Service aan. Hiermee kunnen organisaties inspelen op de behoeften van de IT-afdeling wat betreft beheer en de wens van medewerkers om met macOS devices te werken. Met Mac as a Service krijgen organisaties de nieuwste macOS beheerde werkplekken voor een vast bedrag per maand.

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie