Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Partnership

Scholten Awater en Uniserver sluiten partnerovereenkomst

Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, hebben een partnerovereenkomst gesloten. Scholten Awater gaat zijn klanten de mogelijkheid bieden om Uniserver’s Infrastructure as a Service te gebruiken. Met dit platform biedt Scholten Awater de mogelijkheid om flexibel virtuele resources samen te stellen om organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan de strengste data compliance en integriteiteisen.

Lees verder
DOWR_news

DOWR-gemeenten kiezen gezamenlijk voor Scholten Awater

De gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte hebben de gezamenlijke Europese aanbesteding met betrekking tot de levering van devices en complexe hardware gegund aan Scholten Awater. De DOWR-gemeenten zijn bestaande klanten voor Scholten Awater.

Lees verder
Mac-as-a-Service

Scholten Awater brengt met Mac as a Service macOS succesvol naar organisaties

Scholten Awater biedt organisaties Mac as a Service aan. Hiermee kunnen organisaties inspelen op de behoeften van de IT-afdeling wat betreft beheer en de wens van medewerkers om met macOS devices te werken. Met Mac as a Service krijgen organisaties de nieuwste macOS beheerde werkplekken voor een vast bedrag per maand.

Lees verder
Dell_EMC_server

Nieuwe Dell EMC PowerEdge 14GEN servers

Met de nieuwe 14e generatie Dell EMC PowerEdge servers investeert u in een veilig en schaalbaar compute-platform. Dit is de ideale basis voor cloud-, analytics- of software-gedefinieerde datacenterinitiatieven. Lees onder andere meer over de innovaties, nieuwe beheerfuncties en de verbeterde beveiliging, zoals de bekroonde ProDeploy Enterprise Suite. Deze laat u tijd en geld besparen.

Lees verder
Veiligheidsregio_news

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost kiest wederom voor Scholten Awater

De Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater. De Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is een bestaande klant voor Scholten Awater.

Lees verder
News_gemeenteland

Scholten Awater slaat wederom slag in gemeenteland

De combinatie van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard (GRSA2) en de gemeente Vught hebben de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater. GRSA2 en de gemeente Vught zijn nieuwe klanten voor Scholten Awater. Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar.

Lees verder
1 2 3 4 5 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie