Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
CAK_storage

Het CAK verlengt de samenwerking met Scholten Awater

Het CAK heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot server, storage en networking onder andere gegund aan Scholten Awater. Het CAK is een bestaande klant voor Scholten Awater. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met twee optionele verlengingen van één jaar.

Lees verder
Infotheek Central Points SA

Infotheek Group neemt webshop Centralpoint.nl over

Infotheek Group neemt online IT-leverancier Centralpoint.nl over. Met de overname groeit het Leidse Infotheek uit tot marktleider in de Benelux. Dankzij de ontwikkelcapaciteiten van Centralpoint.nl kan Infotheek Group blijven innoveren en kunnen grote klanten effectiever ondersteund worden met onder meer gepersonaliseerde portals en geautomatiseerd inkopen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) moet nog akkoord gaan met de overname.

Lees verder
7HL_loop

Stichting Zevenheuvelenloop, Scholten Awater en NN slaan handen ineen

De Nijmeegse IT- en hardwaredienstverlener Scholten Awater wordt hoofdsponsor van de Bedrijvenloop van de Zevenheuvelenloop. Na vier jaar hoofdsponsor te zijn geweest van de Zevenheuvelenloop, kiest Scholten Awater nu voor de Bedrijvenloop en maakt hierdoor ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor: NN. De komende drie jaar heet de Nijmeegse najaarsklassieker daarom NN Zevenheuvelenloop met daarbij de Scholten Awater Bedrijvenloop.

Lees verder
News_directeur

Infotheek krijgt groen licht overname Scholten Awater

Het Leidse IT-bedrijf Infotheek Group heeft toestemming gekregen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om de Nederlandse marktleider Scholten Awater over te nemen. Na de overname ontstaat een Europees IT-bedrijf met een omzet van bijna 600 miljoen euro en ruim 800 medewerkers in 14 landen. 

Lees verder
Spotlight

Optimaal presenteren met Logitech Spotlight

Met Spotlight introduceert Logitech een presentatie-apparaat dat optimaal is uitgerust voor iedere presentatie. De afstandsbediening heeft naast een aantrekkelijk design diverse opties waarmee u moeiteloos door diavoorstellingen of Powerpoints navigeert.

Lees verder
News_directeur

Scholten Awater treedt toe tot Infotheek Group

Infotheek Group heeft een aanvraag ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor overname van Scholten Awater. De Europese speler en de Nederlandse IT-marktleider hebben de afgelopen maanden succesvol onderhandeld over een overname van honderd procent van de aandelen van Saphin investment group, de aandeelhouder van Scholten Awater.

Lees verder
... 2 3 4 5 6 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie