Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
News_directeur

Infotheek krijgt groen licht overname Scholten Awater

Het Leidse IT-bedrijf Infotheek Group heeft toestemming gekregen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om de Nederlandse marktleider Scholten Awater over te nemen. Na de overname ontstaat een Europees IT-bedrijf met een omzet van bijna 600 miljoen euro en ruim 800 medewerkers in 14 landen. 

Lees verder
Spotlight

Optimaal presenteren met Logitech Spotlight

Met Spotlight introduceert Logitech een presentatie-apparaat dat optimaal is uitgerust voor iedere presentatie. De afstandsbediening heeft naast een aantrekkelijk design diverse opties waarmee u moeiteloos door diavoorstellingen of Powerpoints navigeert.

Lees verder
News_directeur

Scholten Awater treedt toe tot Infotheek Group

Infotheek Group heeft een aanvraag ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor overname van Scholten Awater. De Europese speler en de Nederlandse IT-marktleider hebben de afgelopen maanden succesvol onderhandeld over een overname van honderd procent van de aandelen van Saphin investment group, de aandeelhouder van Scholten Awater.

Lees verder
7HL_2017

Scholten Awater Zevenheuvelenloop verlengt samenwerking met hoofdsponsor

Scholten Awater heeft voor twee jaar bijgetekend als hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop. De Nijmeegse IT-hardware dienstverlener is al sinds 2013 als naamsponsor verbonden aan het nationale hardloopevenement. Jaarlijks doen 40.000 hardlopers uit heel Nederland mee aan de najaarsklassieker. De samenwerking is de afgelopen jaren zo succesvol geweest dat er besloten is om deze voort te zetten. 

Lees verder
Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer kiest voor Scholten Awater voor de invulling van Het Nieuwe Werken

Gemeente Zoetermeer heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplek hardware gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding is gegund op basis van kwaliteit van de inschrijving. Scholten Awater gaat de nieuwe werkplekken leveren en verzorgt de dienstverlening rondom deze werkplekken.

Lees verder
Channel-Award-def

Scholten Awater wint Channel Award ‘Value Added Reseller of the Year’

Channelweb heeft, tijdens de 15e editie van de Channel Awards uitreiking, die plaatsvond op 7 december, een aantal organisaties onderscheiden met een Channel  Award. Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, is tijdens de awardsshow verkozen tot Value Added Reseller of the Year.

Lees verder
... 2 3 4 5 6 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie