Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
ROAD2016_foto2

Scholten Awater behoort tot winnaars ROAD2016

De openbare Europese aanbesteding Rijksoverheid aanbesteding datacenters (ROAD2016), uitgevoerd door de categorie datacenters van het IUC-Noord, is onder andere gegund aan Scholten Awater. ROAD2016 is voor een deel de opvolger van de rijksbrede aanbesteding EASI2010 Reken Centrum Hardware, die 30 november 2016 expireert.

Lees verder
Blaud_event

Enterprise Mobility klantevent

Op dinsdag 29 november organiseert onze partner BLAUD hun jaarlijkse Enterprise Mobility – Secure Productivity event. Door diverse sprekers wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Mobility. Wij zijn dit jaar ook vertegenwoordigd en nodigen u van harte uit om dit event bij te wonen.

Lees verder
Mobiel

Beveiliging mobiele apparaten kan beter

De laatste jaren is beveiliging binnen de centrale it-organisaties redelijk tot goed op orde gebracht. Toch zien de consultants van Scholten Awater dat het beveiligen van de mobiele apparaten in de praktijk nog te wensen overlaat. Sales Manager Public Harm Awater: “Daar staat de deur nog te wijd open voor kwaadwillenden.”

Lees verder
News_Intel_Windows10

Nieuwe Intel ‘Kaby Lake’ processoren ondersteunen alleen nog maar Windows 10

Vanaf nu ondersteunen de nieuwe ‘Kaby Lake’processoren van Intel alleen nog maar Windows 10. Windows 7 en 8.1 worden dus niet meer ondersteunt met deze processoren. Microsoft heeft inmiddels met Intel afspraken gemaakt over de compatibiliteit en ondersteuning van het nieuwste besturingssysteem.

Lees verder
IMG_0002

Scholten Awater zet in op mobiele connectiviteit met NetMotion

Scholten Awater heeft een partnerovereenkomst gesloten met NetBoss. NetBoss ontzorgt organisaties bij connectiviteitsuitdagingen. Scholten Awater en NetBoss willen met de samenwerking medewerkers ondersteunen om efficiënt mobiel te kunnen werken.

Lees verder
Apple_Event_2

Apple presenteert iPhone 7 en 7 Plus op Special Event

Bijna elk jaar, begin september, komt Apple met een evenement om de nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf te presenteren. Deze keer heeft Apple onder andere de IPhone 7 en 7 Plus gepresenteerd. Productspecialist Martijn Schraven heeft voor Scholten Awater de verschillende nieuwe features en ontwikkelingen vanuit Apple op een rijtje gezet.

Lees verder
... 3 4 5 6 7 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie