Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
7HL_2017

Scholten Awater Zevenheuvelenloop verlengt samenwerking met hoofdsponsor

Scholten Awater heeft voor twee jaar bijgetekend als hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop. De Nijmeegse IT-hardware dienstverlener is al sinds 2013 als naamsponsor verbonden aan het nationale hardloopevenement. Jaarlijks doen 40.000 hardlopers uit heel Nederland mee aan de najaarsklassieker. De samenwerking is de afgelopen jaren zo succesvol geweest dat er besloten is om deze voort te zetten. 

Lees verder
Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer kiest voor Scholten Awater voor de invulling van Het Nieuwe Werken

Gemeente Zoetermeer heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplek hardware gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding is gegund op basis van kwaliteit van de inschrijving. Scholten Awater gaat de nieuwe werkplekken leveren en verzorgt de dienstverlening rondom deze werkplekken.

Lees verder
Channel-Award-def

Scholten Awater wint Channel Award ‘Value Added Reseller of the Year’

Channelweb heeft, tijdens de 15e editie van de Channel Awards uitreiking, die plaatsvond op 7 december, een aantal organisaties onderscheiden met een Channel  Award. Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, is tijdens de awardsshow verkozen tot Value Added Reseller of the Year.

Lees verder
ROAD2016_foto2

Scholten Awater behoort tot winnaars ROAD2016

De openbare Europese aanbesteding Rijksoverheid aanbesteding datacenters (ROAD2016), uitgevoerd door de categorie datacenters van het IUC-Noord, is onder andere gegund aan Scholten Awater. ROAD2016 is voor een deel de opvolger van de rijksbrede aanbesteding EASI2010 Reken Centrum Hardware, die 30 november 2016 expireert.

Lees verder
Blaud_event

Enterprise Mobility klantevent

Op dinsdag 29 november organiseert onze partner BLAUD hun jaarlijkse Enterprise Mobility – Secure Productivity event. Door diverse sprekers wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Mobility. Wij zijn dit jaar ook vertegenwoordigd en nodigen u van harte uit om dit event bij te wonen.

Lees verder
Mobiel

Beveiliging mobiele apparaten kan beter

De laatste jaren is beveiliging binnen de centrale it-organisaties redelijk tot goed op orde gebracht. Toch zien de consultants van Scholten Awater dat het beveiligen van de mobiele apparaten in de praktijk nog te wensen overlaat. Sales Manager Public Harm Awater: “Daar staat de deur nog te wijd open voor kwaadwillenden.”

Lees verder
... 3 4 5 6 7 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie