Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
News_CHERRY

Ontdek de elegante en kwalitatieve accessoires van CHERRY

Scholten Awater kan u nu ook CHERRY computeraccessoires leveren. CHERRY is bekend van de elegante en industriële keyboards die al jaren succesvol in de markt worden gezet. Cherry heeft professionele toetsenborden en muizen voor de volgende doelgroepen: Office, eHealth, Security en Industry.

Lees verder
News_7hl_Farah

Mo Farah in Scholten Awater Zevenheuvelenloop

Tweevoudig Olympisch- en vijfvoudig wereldkampioen kampioen Mo Farah komt op zondag 20 november aan de start van de 15 kilometer bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Farah is de wereldster op de lange afstanden van dit moment. Het is de eerste keer dat de Britse wereldtopper deelneemt aan een Nederlandse wegwedstrijd. Farah verdedigt in Rio de Janeiro zijn Olympische titel op de 10.000 meter.

Lees verder
News_Belkin

Geen verrassing. Veilig bevonden

De Belkin USB-lader is goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). U hoeft niet bang te zijn voor schade aan uw waardevolle apparaat. Het intelligente schakelsysteem met ingebouwde spanningsmeter detecteert de stroombenodigdheden van uw apparaat en reageert hierop. Daarnaast zorgen de veiligheidsfuncties ervoor dat uw apparaat beschermd is.

Lees verder
News_groen

De 'groene' koers van een IT-bedrijf

Nelleke Joosten, business development manager bij het Nijmeegse IT-bedrijf Scholten Awater, kreeg een aantal jaren geleden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kortweg MVO, in haar pakket: 'werk dat eens uit'. 

Lees verder
News_Cintiq

Geef je creativiteit de ruimte met de Wacom Cintiq® Companion 2

De Cintiq® Companion 2e generatie is klaar om de meest veeleisende kunstenaars en ontwerpers te inspireren. Hij functioneert als een Cintiq creatieve pendisplay wanneer hij via Cintiq® Connect technologie is aangesloten op een Mac of pc én werkt als een krachtige, stand-alone Windows professionele, creatieve tablet met Intel® Core™ processoren, wanneer je onderweg bent.

Lees verder
News_toekomst

Ontdek de Werkplek van de toekomst

Mobiel werken is de nieuwe standaard en belooft een sterke stijging van de bedrijfs- en werknemersproductiviteit. De kantoorfunctionaliteit wordt namelijk uitgebreid tot buiten de fysieke bedrijfsmuren. Ook de ontwikkelingen rondom het thema mobility staan uiteraard niet stil. Personeel heeft toegenomen verwachtingen op het gebied van stijl en productiviteit. Werkplekken zijn meer en meer flexibel, zodat er altijd en overal gewerkt kan worden.

Lees verder
... 4 5 6 7 8 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie