Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
News_Intel_Windows10

Nieuwe Intel ‘Kaby Lake’ processoren ondersteunen alleen nog maar Windows 10

Vanaf nu ondersteunen de nieuwe ‘Kaby Lake’processoren van Intel alleen nog maar Windows 10. Windows 7 en 8.1 worden dus niet meer ondersteunt met deze processoren. Microsoft heeft inmiddels met Intel afspraken gemaakt over de compatibiliteit en ondersteuning van het nieuwste besturingssysteem.

Lees verder
IMG_0002

Scholten Awater zet in op mobiele connectiviteit met NetMotion

Scholten Awater heeft een partnerovereenkomst gesloten met NetBoss. NetBoss ontzorgt organisaties bij connectiviteitsuitdagingen. Scholten Awater en NetBoss willen met de samenwerking medewerkers ondersteunen om efficiënt mobiel te kunnen werken.

Lees verder
Apple_Event_2

Apple presenteert iPhone 7 en 7 Plus op Special Event

Bijna elk jaar, begin september, komt Apple met een evenement om de nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf te presenteren. Deze keer heeft Apple onder andere de IPhone 7 en 7 Plus gepresenteerd. Productspecialist Martijn Schraven heeft voor Scholten Awater de verschillende nieuwe features en ontwikkelingen vanuit Apple op een rijtje gezet.

Lees verder
News_CHERRY

Ontdek de elegante en kwalitatieve accessoires van CHERRY

Scholten Awater kan u nu ook CHERRY computeraccessoires leveren. CHERRY is bekend van de elegante en industriële keyboards die al jaren succesvol in de markt worden gezet. Cherry heeft professionele toetsenborden en muizen voor de volgende doelgroepen: Office, eHealth, Security en Industry.

Lees verder
News_7hl_Farah

Mo Farah in Scholten Awater Zevenheuvelenloop

Tweevoudig Olympisch- en vijfvoudig wereldkampioen kampioen Mo Farah komt op zondag 20 november aan de start van de 15 kilometer bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Farah is de wereldster op de lange afstanden van dit moment. Het is de eerste keer dat de Britse wereldtopper deelneemt aan een Nederlandse wegwedstrijd. Farah verdedigt in Rio de Janeiro zijn Olympische titel op de 10.000 meter.

Lees verder
News_Belkin

Geen verrassing. Veilig bevonden

De Belkin USB-lader is goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). U hoeft niet bang te zijn voor schade aan uw waardevolle apparaat. Het intelligente schakelsysteem met ingebouwde spanningsmeter detecteert de stroombenodigdheden van uw apparaat en reageert hierop. Daarnaast zorgen de veiligheidsfuncties ervoor dat uw apparaat beschermd is.

Lees verder
... 4 5 6 7 8 ...  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie