Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht DPACK_site

Dell EMC DPACK: performance analyse voor uw servers

Heeft u een opslag- of virtualisatie-uitdaging? Staat uw bedrijf voor een nieuwe beslissing in het beheer van uw infrastructuur? Benieuwd naar uw werkbelastingprestaties en bestandskarakterisering-analyse? Neemt u dan nu contact op met Scholten Awater om uw opslag te laten analyseren met DPACK en ga kostenbesparend uw toekomst tegemoet.

Optimaliseer uw omgeving

Als u een opslag- of virtualisatie-initiatief nadert, kunnen wij u ondersteunen om de juiste beslissing te nemen. Vraag ons om een DPACK run voor u uit te voeren. Door middel van deze run kunnen wij u informeren over de prestaties binnen uw infrastructuur. De verzamelde gegevens worden met u geanalyseerd om zo meer duidelijkheid te geven over uw huidige omgeving. Na deze analyse kunnen wij u een schaalbare virtualisatie- en opslagoplossing aanbieden en deze op een juiste manier ontwerpen en uitvoeren.

Wat is DPACK?

Dell's Performance Analysis Collection Kit (DPACK) is een lichtgewicht collectietool die op afstand bestuurbaar is. De tool ondersteunt de monitoring van vele servers en bestaat uit drie componenten: het Portaal, het Project en de Verzamelaar. De Verzamelaar is het gereedschap dat wordt gebruikt om gegevens van servers te verzamelen. De aanbevolen procedure is dat de Verzamelaar in real-time gegevens naar de Dell-servers verzendt, via een uiterst beveiligde, gecodeerde verbinding. Traditioneel draait de tool voor een periode van 24 uur. U kunt verschillende runs laten lopen, bestaande uit verschillende Windows of Linux collectors.

Wij helpen u graag

Het optimaliseren van uw IT-infrastructuur is cruciaal. Het zorgt ervoor dat uw werknemers sneller en beter hun werk kunnen doen en uw uitgaven dalen. Wilt u een Performance Analyse laten uitvoeren? Neemt u dan gerust contact op met onze Salesafdeling via 024-3579888.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie