Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht DOWR_news

DOWR-gemeenten kiezen gezamenlijk voor Scholten Awater

De gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte hebben de gezamenlijke Europese aanbesteding met betrekking tot de levering van devices en complexe hardware gegund aan Scholten Awater. De DOWR-gemeenten zijn bestaande klanten voor Scholten Awater.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met twee optionele verlengingen van één jaar. De totale geraamde contractwaarde van beide percelen samen kan oplopen tot ruim € 2.000.000,-.

De opdracht bestaat uit de levering van desktops, thin clients, mobiele devices, beeldschermen, server- en storageapparatuur en netwerkcomponenten. Daarnaast gaat Scholten Awater de volgende IT-diensten verzorgen voor de DOWR-gemeenten:

  • Logistiek
  • Garantieafhandeling
  • Onderhoud

DOWR is een samenwerkingsorgaan van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. De samenwerking is erop gericht kosten te besparen, een hogere kwaliteit te kunnen halen en minder kwetsbaar te zijn. Ook ICT-middelen worden via deze samenwerking ingekocht.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie