Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer kiest voor Scholten Awater voor de invulling van Het Nieuwe Werken

Gemeente Zoetermeer heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplek hardware gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding is gegund op basis van kwaliteit van de inschrijving. Scholten Awater gaat de nieuwe werkplekken leveren en verzorgt de dienstverlening rondom deze werkplekken.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid om nog een jaar te verlengen. De totale geraamde contractwaarde van de aanbesteding bedraagt circa € 1.100.000,-. Op donderdag 2 februari jl. is het contract ondertekend op het Stadhuis van gemeente Zoetermeer door Jeroen Tomassen, Directeur Gemeente Zoetermeer en Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater.

Gemeente Zoetermeer gaat haar gehele Stadhuis verbouwen en inrichten naar Het Nieuwe Werken. Hiervoor is gekozen voor een werkplekconcept met desktops, hybride laptops en bijbehorende dockingstations. Daar omtrent verzorgt Scholten Awater de logistieke en configuratie dienstverlening. Daarnaast gaan de ervaring en expertise van Scholten Awater een grote rol spelen bij de uitvoering van dit project. Het is namelijk van belang dat er een gedragsverandering plaatsvindt bij de werknemers om het ‘nieuwe werken’ succesvol te implementeren.

Gemeente Zoetermeer telt circa 124.000 inwoners. Gemeente Zoetermeer is een slagvaardige en moderne organisatie die vooruitkijkt naar de toekomst en waar de inwoner centraal staat. Er wordt daarom hard gewerkt aan de ambities van de stad om ook in de toekomst het hoge niveau van de stad te behouden.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn zeer tevreden met de winst van deze aanbesteding en de uitbreiding van onze relatie met de gemeente Zoetermeer. Vooral de waardering op de kwaliteit van onze dienstverlening heeft hierin de doorslag gegeven. Wij gaan een waardevolle bijdrage leveren aan de invulling van Het Nieuwe Werken binnen de gemeente Zoetermeer. Een mooi en ambitieus plan van gemeente Zoetermeer om naast een ingrijpende verbouwing tevens het nieuwe werken te introduceren; iets waar wij met onze kennis en expertise graag aan bijdragen."

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie