Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Grant_Thornton_news

Grant Thornton kiest voor DaaS-concept

De samenwerking tussen Grant Thornton, Centralpoint.nl en Scholten Awater is officieel bekrachtigd. De contracten zijn ondertekend en dat betekent dat het Device as a Service (DaaS) concept wordt uitgerold binnen de Grant Thornton organisatie.

Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan een flexibele vorm voor het gebruik van hardware en de bijbehorende dienstverlening. Ook Grant Thornton heeft voor het DaaS-concept van Centralpoint.nl en Scholten Awater gekozen. Samen wordt er gewerkt aan het vernieuwen van de werkplekapparatuur bij alle vestigingen van Grant Thornton in Nederland.

Scholten Awater en Centralpoint.nl leveren de hardware (monitoren, dockingstations, toetsenborden, muizen en laptops), verzorgen de logistieke uitrol ervan en voeren Break Fix en Swap dienstverlening uit gedurende de looptijd van het contract.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater: “We kijken uit naar de samenwerking en hebben het volste vertrouwen dat de medewerkerstevredenheid gaat stijgen. We gaan Grant Thornton volledig ondersteunen met de overstap naar het DaaS-concept. Een mooie vooruitstrevende en toonaangevende stap voor Grant Thornton waar wij graag onderdeel van uitmaken.”

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie